• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

04.06.2024

07:00

Ilić: Pokazali smo sedam puta kako se pobeđuje Partizan (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ilić: Pokazali smo sedam puta kako se pobeđuje Partizan (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić sumirao je dešavanja posle prve utakmice finalne serije Superlige Srbije.

Crveno-beli su posle triler završnice i uz dosta sreće savladali Partizan sa 89:88 u ponedeljak uveče u "Pioniru" i tako sedmi put uzastopno nadigrali večitog rivala. Ujedno, izabranici Janisa Sferopulosa stigli su na korak od osvajanja triple krune, pa prvu priliku da to u učine imaće već u sredu, kada ih očekuje gostovanje u Beogradskoj areni. 

Foto: Starsportphoto©

 

Ilić je posle trijumfa prokomentarisao neizvesnu završnicu. 

- Teška utakmica. Zaista energetski i po svemu. Videli ste, imali smo dosta oscilacija, mogli smo da prelomimo, imali veliku razliku u nekoliko navrata, ali to je košarka. Treba da poradimo na odbrani u drugom meču kako bi lakše došli do pobede - istakao je Ilić. 

Zvezdin centar otkrio je recept za naredni meč u Areni.

- Da ponovimo igru iz ovog meča, u smislu borbenosti i da popravimo odbranu, u poslednjem delu sezone smo pokazali da to možemo da uradimo - dodaje košarkaš crveno-belih. 

On je na kraju prokomentarisao i neverovatn niz njegove ekipe, koja je i sedmi put uzastopno nadigrala večitog rivala, čime je stekla dodatno dozu samopouzdanja pred novi okršaj.

- Sigurno da nam dosta znači, pokazali smo sedam puta da možemo da igramo sa njima i da ih pobeđujemo. Pobedili smo ih na njihovom terenu već u ABA ligi, to dodatni motiv - zaključio je Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija