• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

19.06.2024

11:13

Gotovo je, Zvezda završila važan posao! Crveno-beli rade punom parom

Informer

Crvena zvezda

Gotovo je, Zvezda završila važan posao! Crveno-beli rade punom parom

Podeli vest

Zvanično! Doskorašnji košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan drugo je pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku.

Vest je potvrdio klub sa Malog Kalemegdana putem društvenih mreža, pa nakon Uroša Plavšića pada novi potpis, stigao je i Kenan.  Crvena zvezda je njegov transfer najavila novim video snimkom uz kratak opis.

"I dalje crveno-beo...",  jasno je da se radi o američkom košarkašu.

Foto: profimedia

Ajzea Kenan

 

 

 

Američki košarkaš dovodio se u vezu sa Zvezdom u poslednjih desetak dana. Čekalo se da se završi finalna serija prvenstva Grčke, gde je Kenan u dresu Olimpijakosa pokušao da dođe do titule, ali je u tome crveno-bele sprečio Panatinaikos.  Ajzea Kenan je promenio veliki broj klubova i u NBA ligi i u evropskoj košarci. U Americi je igrao za Hjuston, Filadelfiju, Čikago, Finiks, Minesotu i Milvoki, dok je u Evropi bio član Uniksa, Galatasaraja i Olimpijakosa.

U narednim danima ekipu bi trebalo da pojačaju Nikola Kalinić i Kodi Miler-Mekintajer, a očekuje se i dolazak Majka Dauma iz Efesa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija