• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.06.2024

18:10

Sremčević: Hoću da pomognem da uđemo u Ligu šampiona

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sremčević: Hoću da pomognem da uđemo u Ligu šampiona

Podeli vest

Želja mi je da i naredne sezone ostanem u Crvenoj zvezdi i nametnem se treneru, da pomognem klubu da uđe u Ligu šampiona, kaže napadač crveno-belih Uroš Sremčević.

On je zimus stigao na "Marakanu" i ovo su mu prve pripreme sa Zvezdom. Paklena mu je konkurencija u špicu, ali ne bi voleo da ide na pouajmicu. 
- Mnogo sam napredovao za ovih nekoliko meseci u Zvezdi. Mislim da sam iz dana u dan sve bolji igrač i na tome sam veoma zahvalan sjajnom stručnom štabu koji imamo, kao i saigračima. Tako da, mogu slobodno da kažem da mi je želja za narednu sezonu da ostanem u Zvezdi, da se nametnem treneru i da uđemo u Ligu šampiona - počeo je Sremčević.

Foto: Starsportphoto

 

 
On je objasnio kako mu je na pripremama i koliko je zahtevno. 
- Uvodni treninzi su uvek najteži, ali polako ulazimo u formu. Trčanje mi možda najteže pada, ali izdržavam. Naravno, kada su treninzi sa loptom, onda je to sjajno i u tome zaista uživamo. Tu su i utakmice, na Zlatiboru ćemo odigrati jednu, a posle nas čekaju izazovi i u Rusiji. Mislim da će taj deo priprema biti zanimljiviji, pre svega zbog mečeva - kaže napadač.
 
Jak intenzitet rada mu ne smeta, jer je naviknut da vredno radi na svakom treningu. 
- Uspevam sve da pohvatam, tu sam već nekoliko meseci u klubu, iako su mi ovo prve pripreme. Za sada nemam tu čast da mogu da savetujem mlađe, ali svi se držimo zajedno i to je najbitnije. Ne pada mi ništa teško, drago mi je što sam deo Zvezde i navikao sam na težak i naporan rad - zaključio je Sremčević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija