• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.06.2024

21:30

Čestitam, tebra! Amerikanac se obratio Topiću!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Čestitam, tebra! Amerikanac se obratio Topiću!

Podeli vest

Kroz košarkaški klub Crvena zvezda je prošao dosta veliki broj stranaca, ali jedan od onih koji su ostali u sećanju je Čarls Dženkins koji sada čestitao Nikoli Topiću koji je izabrana kao 12. pik na NBA draftu.

Popularni "Đenka" ispratio je NBA draft, na kom se našao Nikola Topić, inače košarkaš Crvene zvezde. Odlučio je Amerikanac na srpskom da česitat našem talentovanom plejmejkeru.

"Čestitam, tebra",  napisao je kratko Čarls.

Dženkins je u tri navrata nosi dres  tima sa Malog Kalemegdana. Zbog svojih sjajnih partija postao je miljenik navijača.

S crveno-belim je dva puta osvojio ABA ligu, tri puta je bio šampion Srbije, a isto toliko puta je podigao i trofej Kupa Radiovja Koraća. Bio je MVP finala regionalnog šampionata 2017. godine.

U sezoni 2022/2023 nosio je dres FMP, a nakon toga je odlučio da okonča svoju karijeru. Nastupao je još za Golden Stejt, Filadelfiju, Olimpiju iz Milana, Kimki, Olimpijakos, Kanaris sa Tenerifa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija