• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

21.07.2024

13:11

Ilić: Bili smo odlični protiv Jedinstva, neverovatan osećaj je čuvati Zvezdin gol!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ilić: Bili smo odlični protiv Jedinstva, neverovatan osećaj je čuvati Zvezdin gol!

Podeli vest

Novajlija među stativama aktuelnog srpskog prvaka oduševljen nakon furioznog starta u domaćem prvenstvu.

Crveno-beli su sinoć savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0 (2:0), u okviru 1. kola Superlige, a golove su dali Šerif Ndijaje u 18. i 23, Aleksandar Katai u 54. i Bruno Duarte u 69. minutu. 

Trener Vladan Milojević dao je na startu sezone debitansku priliku većini novajlila koji su na "Marakanu" došli u letnjem prelaznom roku, Među njima je i čuvar mreže crveno-belih, Marko Ilić, koji je pokazao da Zvezda ne mora da brine.

- Neverovatan je osećaj stati na gol i osetiti atmosferu koju prave Zvezdini navijači. Još sam pod utiskom, presrećan sam što sam imao čast da osetim to. Ambijent je bio fenomenalan i hvala svima koji su došli na stadion i podržali nas. Pozivam ih da to rade u što većem broju, jer sada vidim koliko nam znače. Nadam se da će ih protiv Mladosti naredne subote biti još više - rekao je Ilić.

Foto: Starsportphoto

Marko Ilić

Golman koji je Crvenu zvezdu stigao iz Kolorada naglasio je da na meču protiv Ubljana nije imao puno posla, s obzirom da su saigrači bili na nivou.

- Odigrali smo jako dobro. Nisam imao previše posla i nemam problem kada je takva situacija. Baš sam se lepo osećao na golu - dodao je Ilić.

Rođeni Novosađanin se dobro upoznao sa načinom rada i rutinom crveno-belih, a osvajanje, odnosno odbranu "duple krune" označava kao prioritet.

- Samo da nastavimo u ovom ritmu. Bili smo sjajni protiv Jedinstva i nadam se da ćemo tako nastaviti. Poenta je da budemo konstantno dobri i verujem da to možemo. Upoznao sam se sa načinom rada ekiper Što se mene tiče, želim da ostanem dosledan i posvećen, da još više radim na sebi i doprinesem ekipi koliko god mogu. Naravno, voleo bih da to bude "dupla kruna" - poručio je Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija