• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.07.2024

21:05

Šerif blista: Očekuje nas mnogo izazova, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Šerif blista: Očekuje nas mnogo izazova, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu!

Podeli vest

Napadač Zvezde srećan zbog dva gola na startu nove sezone.

Otvorila je Crvena zvezda novu sezonu ubedljivom pobedom nad Jedinstvom u prvom kolu Superlige Srbije. Šampiona je do trijumfa predvodio Šerif Ndijaje koji je bio dvostruki strelac, a raspucan napadač iz Senegala posebno je obradovao navijače crveno-belih. 

Nije Šerif mogao da sakrije zadovoljstvo zbog dobrog starta sezone.

- Uvek je lepo otvoriti takmičenje u prvenstvu ubedljivim trijumfom. Drago mi je što smo u tome uspeli, vredno smo radili u prethodnom periodu, što se i videlo na meču protiv Jedinstva. Presrećan sam zbog golova, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu -, rekao je Senegalac za klupski sajt posle slavlja u prvom kolu Superlige Srbije. 

Ndiaje je istakao da je sezona duga.

- Očekuje nas još mnogo izazova, ali je veoma važno na polju samopouzdanja kad se već na prvom meču upišete u listu strelaca. Utakmicu protiv Jedinstva smo već arhivirali i odmah započinjemo pripreme za duel protiv Mladosti - dodao je Ndiaje.

Foto: Starsportphoto©

 

Zahvalio se napadač Zvezde i navijačima, njih preko 12 hiljada, koji su na "Marakani" bodrili crveno-bele na premijeri sezone.

- Atmosfera je bila sjajna i pored kiše koja je padala neposredno pred utakmicu. Tribine su bile dobro popunjene, a za mene je to dodatni motiv. Kad vidim naše navijače imam još veću želju da postignem gol i da ih obradujem. Verujem da će u nastavku sezone biti još više zvezdaša na stadionu, a ujedno i više golova - zaključio je Ndiaje.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija