• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.08.2024

07:05

Čeka ih pakao na "Marakani"! Čelnik PSV se setio navijača Zvezde

Starsportphoto

Crvena zvezda

Čeka ih pakao na "Marakani"! Čelnik PSV se setio navijača Zvezde

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u Ligi šamiona igrati proziv PSV-a, a nakon žreba se odmah javio Ron Verkerk, generalni sekretar PSV-a, koji se odlično seća navijača šampiona Srbije.

Aktuelni šampion Srbije će u novom formatu najelitnijeg takmičenja u Evropi igrati protiv Barselone, Intera, Benfike, Milana, PSV-a, Jang Bojsa, Štutgarta i Monaka. Protiv Holanđana crveno-bele čeka duel na "Marakani" pred "delijama". 

Ron Verkerk, generalni sekretar PSV-a, već je igrao u Beogradu. Crveno-beli su 2004. godine u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona trijumfovali na svom terenu sa 3:2, ali su u revanšu u Ajndhovenu izgubili sa 5:0.

- Na početku veka sam već bio u Beogradu, igrali smo protiv Zvezde. Atmosfera na stadionu je tada bila neverovatna. Navijači su fanatični, za svakog igrača je fenomenalno igrati u takvoj atmosferi na takvom stadionu - rekao je Verkerk posle žreba.

Čelnik PSV očekuje sjajno takmičenje u elitnom takmičenju ove sezone.

- Čestitam svim učesnicima u ovom novom takmičenju, zaista sam uživao u ovome što sam video ovde. Ovi veliki klubovi koji će igrati jedan protiv drugog, ovo su najbolji klubovi Evrope. Bilo je impresivno - rekao je Verkerk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija