• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.09.2024

12:39

Eksplozija na "Marakani"! Uskoro novi potpis u Zvezdi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Eksplozija na "Marakani"! Uskoro novi potpis u Zvezdi

Podeli vest

Novi potresi na Topčiderskom brdu! Rade Krunić je nadomak Crvene zvezde.

Šampion Srbije i Fenerbahče su se dogovorili, tvrdi turski transfer insajder Jagis Sabunčoglu. Čeka se samo odgovor igrača, kako bi transfer bio završen.
 

 

 

 

Foto: Printscreen X

Rade Krunić

 

Zvezda je već završila jedan veliki posao. Nemanja Radonjić (28) posle šest godina vratio se na "Marakanu".

Im Bom Hvang, napustio je Crvenu zvezdu u finišu prelaznog roka, prešao je u redove Fejenorda, a crveno-beli smatraju da bi Rade Krunić trebalo dostojno da ga zameni. Reprezentativac Bosne i Hercegovine veliki je navijač Crvene zvezde, ima ogromno iskustvo igranja na međunarodnoj sceni, nije u planovima Žoze Murinja, a crveno-belima će biti veliko pojačanje za Ligu šampiona. Iza sebe ima devet sezona provedenih u Seriji A, od toga toga čak pet u moćnom Milanu, koji je ga platio devet miliona evra Empoliju 2019. godine. Početkom sezone Krunić nije bio standardan u Fenerbahčeu, koji ga je za 3,5 miliona evra ovog leta otkupio od "rosonera". 

Krunić je bio na meti Zvezde dok je igrao za Donji Srem iz Pećinaca i Borac iz Čačka. Želeli su ga tadašnji trener Nenad Lalatović i Zvezdan Terzić, ali klub pre deset godina nije imao 400.000 evra koliko je iznosilo obeštećenje  Posle toga, Rade Krunić je otišao u Italiju.

 Sigurno ne bih išao u Zvezdu samo da bih ostvario želju i da ukanalim klub. To je sebično. Ako budem mogao da pomognem, ako Zvezda bude za to, ako se meni sve poklopi, želja naravno da ostaje - rekao je Rade pre nekoliko godina.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kakav je dres kod u školama bez klime tokom toplotnog talasa? Markov: Prema pravilima, učenici ne bi smeli ni da piju vodu na času
Društvo

Kakav je dres kod u školama bez klime tokom toplotnog talasa? Markov: Prema pravilima, učenici ne bi smeli ni da piju vodu na času

Dok se učenici osnovnih i srednjih škola u Srbiji i njihovi roditelji pitaju da li zbog vrućina moraju striktno da poštuju dres kod ili postoji, barem ove sedmice dok ne stigne zahlađenje, „gledanje kroz prste“ kada je oblačenje u pitanju, s obzirom da škole nisu klimatizovane i da sparina i visoke temperature otežavaju nastavu, u Bosni i Hercegovini je odložen početak školske godine.

03.09.2024

14:07

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija