• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

11:31

Da li će Puma napustiti "Marakanu"? Isplivali novi detalji oko transfera krilnog igrača Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Da li će Puma napustiti "Marakanu"? Isplivali novi detalji oko transfera krilnog igrača Zvezde!

Podeli vest

Svi su već mislili da je transfer Pume Rodrigeza u Meksiko gotova stvar, ali poslednje informacije iz uglednog meksičkog lista "Rekord" otkrivaju šokantni preokret!

Iako su se čelnici Crvene zvezde i Leona činili kao da su na korak od dogovora, sada se čini da su pregovori stali i da su šanse za realizaciju transfera minimalne.

Prema navodima ovog izvora, iako je meksički prvoligaš ponudio dva miliona evra crveno-belima, strane nisu uspele da postignu konačan dogovor.

Foto: Starsportphoto

Puma Rodrigez

Odnosi između klubova su se zahlađeni, što dodatno komplikuje situaciju oko budućnosti brazilskog napadača. Zvezda je već na njegovu poziciju dovela Nemanju Radonjića, dok Pumi Rodriguez ostaje da čeka rešenje svog statusa.

Sa zatvaranjem evropskog tržišta, mogućnosti za transfer Pume su se značajno smanjile. Njegova epizoda u Beogradu bila je daleko od onoga što se očekivalo. Nakon što je stigao iz portugalskog Famailkaa za dva miliona evra, Rodriguez je na šest nastupa u svim takmičenjima postigao samo jedan gol, i to u pobedi protiv Novog Pazara.

Sada ostaje da se vidi kakav će biti konačan ishod ove transfer sage i hoće li Rodriguez ostati u Crvenoj zvezdi ili će pronaći novi klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija