• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

06.09.2024

15:25

Pomeren večiti derbi! Ovo je novi termin!

Starsportphoto

Fudbal

Pomeren večiti derbi! Ovo je novi termin!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u okviru 174. "večitog" derbija 23. septembra, umesto 21. ili 22. kako je prvobitno planirano.

Razlog za pomeranje termina je taj što crveno-beli dočekuju Benfiku na startu Lige šampiona 19. septembra, pa će samim tim imati više vremena da se odmore za duel sa najvećim rivalom, prenosi portal "Telegraf".

Prvi ovosezonski derbi biće odigran u okviru 9. kola Superlige, a domaćin će biti Partizan. Zvezda je, kao što je poznato, izborila plasman u Ligu šampiona i ove jeseni i zime odigraće čak osam međunarodnih utakmica, dok Partizan nema tih obaveza, pošto je eliminisan u tri sva tri evropska takmičenja.

Obe ekipe već su odlagale utakmice u prvenstvu ove sezone. Zvezda je odložila duel protiv TSC-a, a crno-beli su odlagali meč sa kragujevačkim Radničkim.

Zvezdini protivnici u Ligi šampiona biće Benfika, Barselona, Inter, Milan, Monako, Štutgart, PSV i Jang bojs, pa je moguće da prvak države tokom narednih meseci odloži još neki duel.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30