• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

13.09.2024

17:11

Milojević pred Napredak: Znamo šta hoćemo! Pomenuo i Glazera, Radonjića, Krunića...

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Milojević pred Napredak: Znamo šta hoćemo! Pomenuo i Glazera, Radonjića, Krunića...

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da Napredak ima sjajan kolektiv i da njegova ekipa mora da bude fokusirana i dodao da očekuje veliki broj navijača na tribinama stadiona "Rajko Mitić" koji ove nedelje obeležava 61. rođendan.

Ulaz na utakmicu 8. kola Superlige koja se igra u subotu od 20 časova je besplatan. 

- Igramo na domaćem terenu i znamo šta hoćemo. Imali smo probleme u reprezentativnoj pauzi, jer je dosta igrača bilo sa državnim timovima i kasno su se vratili. Potrebna nam je dobra i takmičarska utakmica, a s obzirom na kvalitet Napretka, verujem da će tako i biti. Imaju sjajan kolektiv, dobro su formirani i vođeni. Imaju nekoliko zanimljivih i brzih igrača i zaista su popunjeni lepo na svim pozicijama. Utisak mi je da mogu da naprave problem svakom, pogotovo ako se ne uđe koncentrisano u meč. Konkretno, Napredak je mnogo toga promenio u igračkom kadru u odnosu na prošlu godinu, ali su i dalje kvalitetni veoma. Moramo da budemo koncentrisani - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Prva sledeća utakmica je najvažnija, tako da se još uvek ne razmišlja o utakmici protiv Benfike u prvom kolu Lige šampiona.

- Profesionalizam je da se bude fokusiran na prvu sledeću utakmicu, odnosno Napredak. Uspevali smo to do sad, a igrači znaju moj stav da je prvenstvo najvažnije takmičenje. Naravno, i Liga šampiona nam donosi mnogo, ali u ovom trenutku je u fokusu Napredak -  dodao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Govorio je Milojević i o fizičkoj spremi poslednja tri pojačanja.

- Dosta dobro su spremni. Radonjić polako dolazi do ritma, a Krunić i Silas su u takmičarskoj formi - podvukao je Milojević.

Golman Omri Glazer je sve bliži povratku među stative.

- Glazer je dobro radio ove dve nedelje, ali ćemo videti ko će braniti. Razgovaraću sa njim i sa trenerom golmana Dušanom Gašićem.

Milojević nema sumnju da će "Marakana" biti dobro popunjena sutra uveče, kad će se obeležiti i 61. rođendan i upriličiti oproštaj od muzičkog velikana Bore Đorđevića. 

- Nadam se velikoj poseti. Napustio nas je veliki zvezdaš Bora Đorđević. Ostavio je dubok trag... Odrastao sam uz njegove pesme i moja mladost je vezana za grupu "Riblja čorba". Znam da će naši navijači doći na utakmicu u velikom broju, i ovom prilikom ih i pozivam da to učine - zaključio je Milojević.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45