• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.09.2024

07:05

Nešto ne štima, besni navijači Zvezde! Jedan košarkaš posebno na udaru...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Nešto ne štima, besni navijači Zvezde! Jedan košarkaš posebno na udaru...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Beogradu ekipu Mornara iz Bara sa 91:72 (22:14, 23:27, 22:17, 24:14) u drugom kolu ABA lige, ali navijači nisu srećni.

Crno-beli su trijumfovali posle kiksa u prvom kolu protiv Dubaija, ali su navijači nezadovoljni. Ljuti su zbog pristupa nekih igrača, a ima i onih koji smatraju da je tim Zvezde delovao lošije nego u porazu na startu nove sezone u regionalnom takmičenju. 

Najbolji pojedinac bio je Rokas Giedraitis sa 19 poena, Majk Daum je dodao 18 poena, dok je docifren bio i Mitrović sa 10 poena, a Kalinić šest. Daumu je ovo bio debi u takmičarskim mečevima u crveno-belom dresu nakon što je propustio meč u Dubaiju. Jedan je od retkih igrača koji je na ovom meču od "delija" dobio pozitivnu ocenu. 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Svestan je i trener Janis Sferopulos da navijači nizu zadovoljni.

- Znam da navijači očekuju puno od tima, ali želim navijačima poslati poruku. Svake godine govore da žele F4, a Zvezda je bila za 12 godina samo jednom u TOP8. Možda navijači moraju da budu strpljivi, da veruju timu koji je nov, da veruju svima jer radimo veoma jako. Ovo je važno da ne plačemo od prvog momenta, jer sezona je duga. Svaki put kada su ljudi plakali ništa nismo uspeli. Zato nam treba njihova podrška - poručio je Sferopulos posle utakmice.

Foto: Starsportphoto

 

 

Navijači smatraju da nešto ne štima u ekipi.

"Ni "+60" da je završeno ne bi pokrilo koliko loše igramo i koliko ništa ne štima", komentra je jednog zvezdaša na društvenim mrežama.

 

 

"Izgledamo bar tri puta gore nego protiv Dubaija".

 

 

Navijači su jasno istakli čime su zadovoljni, a čime ne.

 

 

Nisu ipak svi pesimisti.

 

 

Jago je navukao bes navijača.

"Ne znam. Koliko god mi je Jago drag, nešto mi je od početka sezone kao da igra preko ku**a. Odrađuje. Mišljenja sam da smo trebali da ga pustimo u Rusiju, i sve pare za Aleksu dati. Kako bi iskidao ovu sezonu kod nas".

 

 

"Sve nam je fino rekao kouč - Spustimo loptu i dajmo podršku ekipi, kakva god da je, utakmicu po utakmicu. Našim ekipama treba energija više nego kvalitet i to se pokazalo istinito mnogo puta u prošlosti. Smanjite očekivanja molim vas i idemo utakmicu po utakmicu".

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija