• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

22.10.2024

09:56

Vređaju trudnu ženu, a sada majku! Lepoj suprugi Nemanje Nedovića "gori" Instagram zbog skandala u Podgorici! (FOTO)

ATA Images

Crvena zvezda

Vređaju trudnu ženu, a sada majku! Lepoj suprugi Nemanje Nedovića "gori" Instagram zbog skandala u Podgorici! (FOTO)

Podeli vest

Mina Milutinović je ni kriva ni dužna trpela gnusne uvrede u crnogorskoj prestonici, pošto su navijači Budućnosti iz nekog razloga bili besni na njenog muža, Nemanju Nedovića. Ona je potom upalila društvene mreže i na karakterističan način odgovorila na prozivke.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti u Podgorici je bila bila više puta prekidana, zbog čega je trajala čak dva i po sata! Između ostalog, jedan prekid se dogodio kada su domaći navijači uputili strašne uvrede za Nemanju Nedovića i njegovu suprugu Minu.

Nekadašnji srpski reprezentativac je šmekerski odgovorio tako što se pretvarao da diriguje pogrdnom skandiranju, potom je i sarkastično aplaudirao, što je privuklo mnogo pažnje i oduševilo pristalice crveno-belih.

S obzirom na to da je Mina aktivna na društvenim mrežama, i ona se u međuvremenu oglasila povodom čitavog slučaja i na svom Instagramu objavila: "Neda dirigent". 

Foto: Starsportphoto

 

I nije se tu zaustavila. Pošto je dobila veliku podršku svojih pratioca, koji su joj skoro celo veče slali poruke, a Mina ih je sve "uredno" prenela na sopstveni nalog, tako da svi vide. Ovo su samo neki od njih:

"Posle toga što su je vređali trudnu, danas drugi vređaju majku jednog predivnog deteta, koja se nikada ni na jedan način nije kompromitovala".

"Vređaju, pljuju ili kako god hoćete nazovite, ovako plemenitu ženu. Vređaju Nemanju jer znaju koliki je majstor i koliko vredi, a kada ne mogu ništa da urade da ga zaustave, kreću uvrede Mini. Nikad neće znati da cene porodicu kao što to rade Mina i Nemanja! Mrze vas jer ste najbolji, podrška Mini i Nemanji!"

"Vi sa vređanjem porodice nećete postići ništa, to govori o vama, a ne o Mini i Nedi. Mina je divna žena i nije zaslužila to što svaki put moraju da je vređaju, a nije kriva što bi rekao Kobi: Ne mrze se dobri, nego najbolji. Podrška lutko naša".

 

 

Nemanja Nedović je na najbolji mogući način odgovorio navijačima za brutalne uvrede. Protivniku je dao 24 poena, pogodivši šest trojki iz osam pokušaja! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija