• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

24.10.2024

19:52

Ogroman šok za Zvezdu pred meč u Madridu! Ne igra najbolji igrač crveno-belih!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ogroman šok za Zvezdu pred meč u Madridu! Ne igra najbolji igrač crveno-belih!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović propustiće utakmicu protiv Real Madrida u 5. kolu Evrolige.

Kako javlja "Sport klub", najbolji igrač Crvene zvezde ove sezone propustiće gostovanje u Madridu. Nedović je imao lakšu povredu i rovit je, a trener Janis Sferopulos iz predostrožnosti ostavio ga je van protokola.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju španskom velikanu u "Vizink Centru", a trener Janis Sferopulos neće moći da računa na najraspoloženijeg igrača od početka sezone. Nedović je prošlog vikenda praktično sam doneo Zvezdi pobedu protiv Budućnosti u ABA ligi, a fantastično igra od starta sezone. Blistao je u pobedama nad Fenerbahčeom, Baskonijom i Parizom, pa će njegovo odsustvo biti ogroman udarac za crveno-bele.

Foto: Starsportphoto

 

 

Da stvar bude još gora po crveno-bele, na ovom meču neće nastupiti ni centar Džoel Bolomboj, koji je povredio koleno na pomenutoj utakmici protiv Budućnosti. Očekuje se da veću ulogu na večerašnjem susretu dobije Uroš Plavšić umesto Bolomboja, a Nedovićev izostanak pokušaće da nadomeste Ajzea Kenan i Ognjen Dobrić.

Sa ekipom u Madrid otputovao je i Filip Petrušev, koji je stigao na pozajmicu do kraja sezone. Ipak, reprezentativac Srbije nema pravo nastupa u ovom kolu, pa će u "Vizink centru" biti samo kao podrška.

Nemanja je, podsetimo, u neverovatnoj šuterskoj formi od početka sezone i jedan je od najboljih šutera za tri poena od starta takmičarske godine. U Podgorici je, recimo, ekipi Budućnosti ubacio čak 24 poena, od čega je šest puta pogađao van linije 6,75.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija