• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

24.10.2024

17:24

Oglasio se trener Olimpijakosa: Petrušev je želeo u Zvezdu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Oglasio se trener Olimpijakosa: Petrušev je želeo u Zvezdu!

Podeli vest

Smatra da će u Crvenoj zvezdi imati veću ulogu, rekao je Jorgos Barcokas nakon što je Filip Petrušev napustio Olimpijakos.

Navijači Crvene zvezde sa velikom radošću dočekali su jučerašnju vest da se na Mali Kalemegdan vratio Filip Petrušev. Srpski reprezentativac je od početka prelaznog roka dovođen u vezu sa šampionom ABA lige, ali je Olimpijakos odbijao da pusti snažnog centra. 

Nakon povrede Džoela Bolomboja, Crvena zvezda više nije mogla da čeka. Uprava kluba ekspresno je kontaktirala upravu Olimpijakosa i uspela da dogovori dolazak Filipa Petruševa na pozajmicu. Nisu u Pireju preterano  zadovoljni zbog činjenice da su ostali bez srpskog reprezentativca, ali protiv volje igrača nisu mogli da idu. 

Petrušev je insistirao da bude pušten na Mali Kalemegdan, otkriva trener Olimpijakosa - Jorgos Barcokas. Srpski košarkaš, svestan da u Pireju ne bi imao mnogo minuta, rešio je da podigne sidro i potraži sreću u Zvezdi. 

- Ne, nemam komentar oko Petruševa. Želim mu svu sreću. To je bila njegova želja, zato što veruje da će imati važnu ulogu i minutažu u Crvenoj zvezdi. Gurao je u tom pravcu i u sada je to gotovo - kratko je rekao Jorgos Barcokas. 

Foto: Starsportphoto©

Saga oko budućnosti Filipa Petruševa trajala je preko dva meseca. Letos je transfer bio gotova stvar, ali su ozvaničenje posla tada sprečile povrede Nikole Milutinova i Mustafe Fola. Skraćenje Olimpijakosovog rostera uticao je na minutažu srpskog košarkaša, igrao je Petrušev sve bolje, no, kada se centarski tandem oporavio i vratio na parket, za Filipa više nije bilo mesta. 

Pored Filipa Petruševa, šuška se da Crvena zvezda juri još jedno pojačanje na centarskim pozicijama, a navodna meta je Bizmak Bijombo.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija