• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

24.10.2024

14:08

Poznato stanje Karlika Džonsa! Evo koliko će plej Partizana biti odvojen od terena!

Starsportphoto

Partizan

Poznato stanje Karlika Džonsa! Evo koliko će plej Partizana biti odvojen od terena!

Podeli vest

U porazu Partizana od ekipe Virtusa (69:70), u završnici meča je bilo poprilično stresno za tim Željka Obradovića. Pored velikog promašaja Frenka Nilikine u poslednjim sekundama meča, na parketu se našao Karlik Džons, povredio se i do kraja se nije vraćao na teren. Ipak, nakon detaljnih pregleda, konstatovano je da nije veća povreda u pitanju.

Ostala je bojazan nakon meča, pre svega zbog izjave Željka Obradovića na konferenciji za štampu. Proslavljeni srpski trener istakao je da mu se omaleni plejmejker požalio i  da nije dobro.

Dan nakon utakmice i definitivno je poznat stepen povrede, a navijači Partizana mogu da odahnu. 

Njemu je konstatovano iščašenje skočnog zgloba i očekuje se da bude odsutan desetak dana, prenosi Sport klub. 

Karlik Džons će sigurno preskočiti naredno duplo evroligaško kolo, odnosno mečeve protiv Monaka u Beogradu 30. oktobra, kao i dva dana kasnije, gostovanje Fenerbahčeu u Istanbulu. Takođe, neće biti dostupan Željku Obradoviću za meč protiv Krke. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija