• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.10.2024

12:09

Oglasio se direktor Pariza posle Novakove neočekivane odluke!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Oglasio se direktor Pariza posle Novakove neočekivane odluke!

Podeli vest

Novaka Đoković je odustao od takmičenja na mastersu u Parizu, neće braniti trofej osvojen prošle sezone, a Sedriku Piolinu, direktoru takmičenja jasno je da naš as ima 37 godina i da njegov raspored zavisi od stanja njegovog tela.

Novak je ove godine osvojio samo jedan trofej, Olimpijske igre, a zlato u Parizu bilo je glavni cilj. Pored toga igrao je polufinale Australijan opena, mastersa u Monte Karlu, Ženeve, četvrfinale Rolan Garosa, poražen je u finalu Vimbldona i Šangaja. 

Novak ne igra u Parizu

Trebalo je da brani troej osvijen u dvorani "Bersi" prošle sezone, ali je odustao što je mnoge iznenadilo. Piolin razume odluku Srbina.

- On je aktuelni šampion, ali ima 37 godina ukoliko ne grešim. Imao je fizički veoma komplikovanu godinu sa operacijom medijalnog meniskusa neposredno pre Vimbldona. Osvojio je Olimpijske igre i to je njegova jedina titula, ali to je bio cilj. Dakle, cilj je ostvaren. Mislim da je došao do one faze u karijere kada se brine o svom rasporedu onako kako njegovo telo zahteva od njega - poručio je Piolin.

Foto: EPAIMAGES

Novak Đoković se već sprema za Australijan open

 

Dugo se spekulisalo da li će Nole igrati ili ne, a on je na Instagramu otklonio sve dileme. 

"Nažalost, neću igrati na pariskom mastersu ove godine. Žao mi je zbog svih koji su se nadali da će me videti tamo kako igram. Želim svim igračima, sponzorima, organizatorima i navijačima sjajan turnir. Imam mnogo lepih uspomena sa mesta gde sam osvojio sedam ittula i nadam se da ću se vratiti sledeće godine“, poručio je Đoković.

Foto: EPAIMAGES

Novak Đoković odustao od mastersa u Parizu

 

Novaku je masters u Pariz ujedno i najtrofejniji iz serije 1000, osvojio je čak sedam trofeja. Ali, odlučio je da ranije završi ovu sezonu, pošto mu je cilj da se što bolje spremi za Australijan open početkom naredne sezone. Takođe, Nole je i dalje u igri za Završni masters u Torinu, šesti je u trci, ali pitanje je da li će igrati čak i ako osigura vizu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija