• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

24.06.2024

22:07

Mijatović i Laković posetili "orlove" pred meč odluke sa Dancima!

fss.rs

EURO 2024

Mijatović i Laković posetili "orlove" pred meč odluke sa Dancima!

Podeli vest

Direktor Nacionalnih asocijacija Evropske kuće fudbala (UEFA) Zoran Laković i nekadašnji reprezentativac Srbije Predrag Mijatović, posetili su bazu "orlova" u Minhenu pred sutrašnji odlučujući meč grupe C sa ekipom Danske.

Ugledne goste dočekali su selektor Dragan Stojković Piksi i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

Nekadašnji funkcioner i generalni sekretar srpskog fudbala je, zajedno sa osvajačem Evrope 1998. u dresu Real Madrida došao kako bi poželeo sreću "orlovima" pred utakmicu koja će odrediti sudbinu naše reprezentacije u daljem toku takmičenja.

Foto: Peđa Milosavljević

Sva sreća je dobrodošla - reprezentativci Srbije

Podsećamo, samo pobeda na "Alijanc areni" je garancija za prolazak dalje, dok bi svaki drugačiji ishod značio neuspeh i završetak nastupa u Nemačkoj.

Izabranici Dragana Stojkovića za meč odluke su poznati, a mnoge je iznenadila odluka da među starterima nema Veljka Birmančevića, koji je skrenuo pažnju na sebe odlično iskorišćenim minutima protiv Slovenije.

Utakmica počinje u 21 čas, a u isto vreme će prvoplasirana Engleska iz grupe C da se sastane sa trećeplasiranom selekcijom Slovenije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija