• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

26.06.2024

17:42

Piksi je bivši! Sa njim iz Saveza leti i Šurbatović!

Starsportphoto

EURO 2024

Piksi je bivši! Sa njim iz Saveza leti i Šurbatović!

Podeli vest

Selektor Dragan Stojković Piksi definitivno će biti smenjen sa mesta stratega nacionalnog tima Srbije, saznaje Informer!

Naša reprezentacija sinoć je okončala takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a ceh za debakl platiće Stojković i samo je pitanje trenutka kada će odluka biti zvanična.

Trenutno se traži model za rastanak, pošto se spekuliše da u ugovoru ima klauzulu u iznosu od milion evra koja mu sledi u slučaju otkaza. Naravno, moraće da se ispoštuje procedura i da zaseda Upravni odbor, na kojem će zvanično biti doneta odluka da se uruči otkaz Stojkoviću.

On, prema našim saznanjima nije jedini koji će da leti iz Saveza. Izvesno je da će otkaz dobiti i generalni sekretar Jovan Šurbatović, kome se na teret stavlja neverovatan gaf sa avionom reprezentacije Srbije. Podsetimo, naš nacionalni tim je na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj otputovao letelicom na kojoj je bila zastava Hrvatske.

Kako saznajemo, čelnici FSS su danas tokom celog dana bili na telefonskim sastancima na kojima je odlučeno da je najbolje da se sa Stojkovićem prekine saradnja. Delom i zbog ogromnog pritiska javnosti, pošto su navijači, ali i mediji, izuzetno besni zbog izdanja našeg nacionalnog tima, ali i nastupa selektora Stojkovića na konferenciji za medije.

Podsetimo, on je u više navrata ponavljao da nije smak sveta i da se ekipa borila, a to je veoma iziritiralo dobar deo javnosti, ali i pojedine fudbalske stručnjake.

Ostaje samo da se vidi na koji način će se rastati Savez i Stojković, odnosno, da li će mu biti isplaćena navodna klauzula u iznosu od milion evra, ili će uslediti sporazumni raskid saradnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko Srbija

pre 2 dana

Ma kakav Subatovic sviiiii...i Matori sta ce tu vise koji k....Stojanovic ,Zečevic,svi ti partizanovci sto se tu uvukli i nikako da se smene....Koliko samo za njih kosta ovaj,,izlet,,u Nemackoj...Sta ce oni tamo...Sta doprinose...Uzas bre javasluk samo kod nas godinama

Ratko

pre 2 dana

ISPLATIO BI MA JA K A NE MILION EVRA ,. ON TREBA DA PLATI ZA SVA SR..A KOJE JE NAPRAVIO OBRUKAO JE SVE ZIVO I FUDBALERE POSTAVLJAJUCCI TAKVU IGRU I CELU NACIJU ..FUJJJ STOKO JEDNA PIJANA.......... I IMATE VELJKA PAUNOVICA KOJI SE DPOKAZAO KAO TRENER A NE OVO MALO G...O OD COVEKA........ DA NIJE PREPOTENTAN SAM BI TREBAO DA KAZE DA MU NE TREBAJU PARE ZA OVAKVU LAKRDIJU KOJU JE NAPRAVIO.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko su lažni ekolozi pod komandom Sava Manojlovića: Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se  sa "Olujom"! (VIDEO)
Politika

Ko su lažni ekolozi pod komandom Sava Manojlovića: Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa "Olujom"! (VIDEO)

U Loznici se sinoć održao protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta "Jadar" u režiji opozicije i lažnih ekologa. Broj ljudi koji je otišao da ih podrži iznosio je "na mišiće" oko 2.000, a tako mali odziv ne treba da čudi ako se uzme u obzir da su ovaj skup organizovale osobe koje optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa zločinačkom akcijom "Oluja".

29.06.2024

09:39

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija