• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.12.2016

17:54

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi melje redom, Pogba spasao Junajted, Tadić upisao asistenciju

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi melje redom, Pogba spasao Junajted, Tadić upisao asistenciju

Podeli vest

Nastavlja se paklena serija Čelsija! Ekipa Antonija Kontea je upisala 13. uzastopnu pobedu, iako se Stouk junački držao na "Stamford bridžu" - 4:2

 

Dva puta su gosti uspevali da izjednače i unesu zebnju u srca navijača Čelsija, ali su "plavci" postali takva mašina da im niko u ovom momentu ne može stati na put.

Vilijan je doneo treći put vođstvo Čelsiju, a Kosta je potvrdio pobedu za miran san i veselu atmosferu na ulasku u 2017. godinu.

Obojica srpskih fudbalera, Nemanja Matić i Branislav Ivanović, meč su počeli kao rezervisti, ali su u nastavku ušli u igru: Matić u 73, a Ivanović u 82. minutu.

Pravu stravu doživeli su navijači Mančester junajteda, pošto je Midlzbro do pet minuta pre kraja vodio na "Old Trafordu". A, onda su se "crveni đavoli" trgli i golovima Marsijala i Pogbe upisali tri vredna boda, da i Žoze Murinjo u veselju ode na doček Nove godine.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić upisao je asistenciju u dresu Sautemptona, ali je njegov tim poražen kod kuće od Vest Bromvič Albiona sa 2:1.

PREMIJER LIGA

19. kolo

Subota
Barnli - Sanderlend  4:1 (1:0)
(Grej 31, 51, 54, Barns 67 - Defo 71)

Čelsi - Stouk  4:2 (1:0)
(Kejhil 34, Vilijan 57, 65, Kosta 85 - Martins Indi 46, Krauč 64)

Lester - Vest Hem  1:0 (1:0)
(Slimani 22)

Mančester j. - Midlzbro  2:1 (0:0)
(Marsijal 85, Pogba 87 - Ledbiter 67)

Sautempton - VBA  1:2 (1:1)
(Long 41 - Filips 43, Robson-Kanu 50)

Svonsi - Bornmut  0:3 (0:2)
(Afobe 25, Frejzer 45, King 88)

Liverpul - Mančester s.  18.30

Petak
Hal - Everton  2:2 (1:1)
(Doson 6, Snodgras 65 - Maršal ag 45, Barkli 8

Tabela: Čelsi 49, Liverpul 40, Mančester s. 39, Arsenal 37, Totenhem 36, Mančester j. 36, Everton 27... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija