• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2017

15:26

"ORLOVI", SAD SE DOKAŽITE: Stojimo na zemlji, nema euforije! Živeli smo za ovaj meč!

Fudbal

"ORLOVI", SAD SE DOKAŽITE: Stojimo na zemlji, nema euforije! Živeli smo za ovaj meč!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Vladimir Stojković poručili su da su dugo čekali šansu kakva im se pruža u Beču i da su svi u ekipi jako motivisani da pobede Austriju (petak, 20.45) i direktno se plasiraju na Mundijal u Rusiji

Ulazimo u ovu utakmicu isto kao i svaku, čvrsto smo na zemlji i nećemo da dozvolimo da nas uhvati euforija. Učinićemo sve da pobedimo i plasiramo se na Mundijal. Ovo smo dugo čekali, motivisani smo i želimo da napravimo odlučujući korak - rekao je Mitrović na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Spremni smo da sav posao završimo u Beču, neće biti lako, nedostaje im igrati dosta igrača, ali ne verujem da su zamene slabije od od prvog tima

Vladimir Stojković, golman Srbije

Napadač Njukasla, uprkos tome što je propustio poslednje četiri utakmice zbog suspenzije i odlukom menadžera Rafaela Beniteza, naglašava da je fizički i psihički spreman da nastavi sa golovima u nacionalnom timu.

- Krenuli smo od nule, sa novim stručnim štavom, bili smo sve bolji i bolji, svi u ekipi znaju šta rade. Napravili smo puno stvari i otkad sam u reprezentaciji atmosfera nikad nije bila bolja. Pred nama su najvažnije utakmice u poslednjih šest godina i nadam se da ćemo protiv Gruzije proslaviti plasman na Mundijal.

Mitrović ističe da u ostrvskom sudaru između Iraca i Velšana u borbi za drugo mesto veće šanse daje Ircima.

Gaćinović: Odlično ih znamo

Nastavku serije golova nada se i Mijat Gaćinović, strelac dva gola na dve utakmice za državni tim.
Bilo bi lepo da nastavim seriju golova. Poznajem Austrijance, protiv dosta njih igram u Bundesligi. Svestan sam da nas očekuje teška utakmica i tako svi moramo da razmišljamo - zaključio je krilni napadač Ajntrahta iz Frankfurta 

Golman Partizana Vladimir Stojković kaže da ekipu čeka težak zadatak u Beču, uprkosu brojnim otkazima austrijskih reprezentativaca.

- Na dobrom smo putu, raste nam samopouzdanje, na korak smo od cilja jer imamo dve šanse. Spremni smo da sav posao završimo u Beču, neće biti lako, nedostaje im igrati dosta igrača, ali ne verujem da su zamene slabije od od prvog tima - kazao je Stojković. 

Stojković očekuje da će i navijači biti od velike pomoći.

- Navijači mogu da nam budu vetar u leđa, pola stadiona će biti uz nas. Prija nam ta atmosfera, posebno što će biti puno gastajbajtera i imaće veliku želju da nas vide, očekujem pravi fudbalski ambijent. 

On je potvrdio je da je sanirao povredu i da je potpuno spreman.

- Nema opuštanja u Beču, pun stadion nas čeka, velika važnost i znamo koliko nam ova utakmica donosi. Živeli smo za ovaj meč - poručio je srpski golman.

Na pitanje da li bi sva trojica više voleli da imaju ispraćaj u Rusiji ili doček, Stojković i Gaćinović su poželili doček, dok je Mitrović ostao suzdržan jer želi prvo plasman. Utakmica između Srbije i Austrije igra se u petak u Beču na "Ernst Hapelu", a tri dana kasnije Gruzija dolazi u Beograd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija