• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

08.04.2018

13:32

VOŠA DOBILA ŠESTOG TRENERA OD STARTA SEZONE! Veselinović opet na klupi "lala"!

Fudbal

VOŠA DOBILA ŠESTOG TRENERA OD STARTA SEZONE! Veselinović opet na klupi "lala"!

Podeli vest

Vojvodina ima novog trenera! Aleksandar Veselinović prihvatio je ponudu čelnika "stare dame" i naslediće Iliju Stolicu koji je podneo ostavku

Kako prenosi Mondo Veselinović će u ponedeljak već odraditi prvi trening sa ekipom, dok će u utorak biti zvanično predstavljen. 

Veselinović je "staru damu" predvodio pre godinu dana kada je preuzeo tim od Dragana Ivanovića, ali je njegov mandat potrajao samo 18 dana. Podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba pred meč s Partizanom zbog neslaganja sa tadašnjim rukovodstvom, a potom je letos preuzeo Spartak i sa njim bio hit dosadašnjeg dela prvenstva.

Aleksandar Veselinović biće šesti trener Vojvodine od početka ove sezone, posle Radoslava Bataka, Nenada Vanića, Vladimira Buača, Zorana Vasijevića i Ilije Stolice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija