• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.06.2018

22:20

(FOTO) KENGURICA ŽOZI KAŽE REMI! Srpska "proročica" prognozirala ishod utakmice Srbija - Švajcarska!

Fudbal

(FOTO) KENGURICA ŽOZI KAŽE REMI! Srpska "proročica" prognozirala ishod utakmice Srbija - Švajcarska!

Podeli vest

Kengurica Žozefina, koja je u saradnji Informera i Zoološkog vrta grada Beograda prognozirala ishod utakmice Srbija - Švajcarska, predvidela je da će biti nerešeno

Ženka kengura dobila je dve iste činije sa hranom, ispred jedne je bila postavljena zastava Srbije, a ispred druge zastava Švajcarske.

Prilazeći hrani, životinja je prvo stajala neodlučno, onda je polako krenula ka jednoj, pa drugoj, onjušila ih i uzela po zalogaj iz obe činije. Kako se ni na jednoj nije dugo zadržala, to verovatno znači da će ishod utakmice biti nerešen.

Novak Đurović


Podsetimo, Žozefina je prethodno prognozirala i ishod utakmice Srbija - Kostarika i pogodila da će izabranici Mladena Krstajića pobediti. Tada je, bez imalo dileme prišla činiji sa hranom ispred koje se nalazila zastava Srbije i nije se odvajala od nje."Orlovi" su golom Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca pobedili sa 1:0 (0:0) i Srbija je sad prva u grupi sa tri boda.

Ako ženka kengura opet pogodi, to znači da će naša selekcija rešavati svoju sudbinu tek u 3. kolu u susretu sa Brazilom, koji je zakazan za sredu (20.00).

Novak Đurović



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veverica

pre 5 godina

Zamolio bih vas da nam prenesete i sta kazu koza Belka,krava Milka,ovca Gara kobila Dora i obavezno kokoska golosijanka.

Ralex Knjazevac

pre 5 godina

Ma kakvi kenguri, prolazimo sa 2-0 garant

mostarac

pre 5 godina

Srbija ce pobjediti, a kengur ce traziti azil u Svici

Cirilica

pre 5 godina

Браво за Жозефину али није укључила српски инат у ту једначину. Србија - Швајцарска ( 3 : 1 )

Rade

pre 5 godina

Kakvi nereseno, kod nas skoro sve pojela. ČISTA POBEDA

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija