• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

24.10.2018

15:03

ZAMISLI UŽASA DA ŽIVIŠ U LIVERPULU!? Predsednik Napolija ponovo dominira izjavama

Fudbal

ZAMISLI UŽASA DA ŽIVIŠ U LIVERPULU!? Predsednik Napolija ponovo dominira izjavama

Podeli vest

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis izjavio je da su njegovi fudbaleri pravi srećnici što igraju i žive u Napulju, za razliku od Liverpulovih, jer smatra da u tom engleskom gradu nema šta da se vidi

Kontroverzni funkcioner, uoči meča sa Pariz Sen Žermenom i istovremeno duela Liverpula i Crvene zvezde u istoj C grupi u Lige šampiona, smatra da život u Liverpulu nije idiličan.

- Da li možete da zamislite da šetate svaki dan Liverpulom? U tom gradu postoji samo kuća Bitlsa... U Parizu može mnogo stvari da se vidi, ali klima nije kao u Napulju. Moraš da budeš lud ako nisi srećan u Napulju - rekao je De Laurentis u intervjuu francuskom Parizijenu.

Za fudbalere Napolija kaže prosto uživaju na jugu Italije.

- Imam najbolji pogled na Rim, ali uvek bih ga menjao za kuću u Napulju, čak i onu što imam u Los Anđelesu. Fudbaleri Napolija imaju obavezu samo da treniraju i posle imaju ceo dan. Plaćamo ih da se zabavljaju, slobodni su u idealnoj situaciji - kaže on.

De Laurentis je često znao da kritikuje rivale, pa je tako za PSŽ izjavio da je napravio "vulgaran" potez kupovinom Nejmara za 222 miliona evra, a za Zvezdu da "postoje najave da bi mogla da bude izbačena iz Lige šampiona posle sumnji u moguće nečasne radnje u Parizu".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija