• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

28.10.2018

09:47

(VIDEO) TUGA! GOLMAN LESTERA SE UHVATIO ZA GLAVU I PLAKAO nad olupinom helikoptera!

Fudbal

(VIDEO) TUGA! GOLMAN LESTERA SE UHVATIO ZA GLAVU I PLAKAO nad olupinom helikoptera!

Podeli vest

Na stadionu Lestera "King Pauer" u vreme kada je pao helikopter vlasnika kluba Višaja Šrivadanaprabe u klubu je bio samo golman Kasper Šmajhel


Lester je odigrao 1:1 sa Vest Hemom a Šmajhel je bio jedini fudbaler na stadionu za vreme nesreće. Svedoci kako prenose engleski mediji tvrde da je u trenutku eksplozije izašao sa stadiona i trčao ka mestu na koje je helikopter pao. Međutim, bilo je kasno da bilo kome pomogne. Šmajhel je stajao ispred olupine helikoptera koja je još bila u plamenu, držao se za glavu i plakao.

Kompanija King Pauer, čiji je vlasnik bio Višaj Šrivadanaprab, potvrdila je da je tajlandski milijarder bio u helikopteru za vreme nesreće, ali ne i da je poginu, kako neki mediji spekulišu.

Tajlanđanin je na svaku utakmicu dolazio helikopterom i nakon nje se vraćao u London. 
Nedugo nakon što je helikopter poletio, navodno mu je otkazao motor. Oni koji su se zatekli u blizu nesreće svedočili su jezivim scenama, trenutku kada je helikopter pao i pretvorio se u vatrenu kuglu. 

Višaj je kupio klub 2010. godine za 33 miliona evra. Postao je omiljena ličnost u gradu jer je bio glavni razlog povratka kluba 2014. godine u Premijer ligu, a dve godine kasnije lisice su postale prvaci Engleske. Preme Forbsu on je peti najbogatiji čovek na Talandu, čije se bogatstvo procenjuje na 4.9 milijardi dolara.

(VIDEO/FOTO) STRAVA I UŽAS! SRUŠIO SE HELIKOPTER VLASNIKA LESTERA, tajlandski milijarder BIO U NJEMU!

(FOTO) VLASNIK LESTERA POGINUO? BBC tvrdi: Milijarder bio u helikopteru kada se srušio!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija