• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2018

19:33

(VIDEO/FOTO) KRVAVE GLAVE, MOLOTOVLJEV KOKTEL U ATINI! Huligani opet napravili haos, tukli se sa policijom!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) KRVAVE GLAVE, MOLOTOVLJEV KOKTEL U ATINI! Huligani opet napravili haos, tukli se sa policijom!

Podeli vest

Sukobi navijača AEK-a i Ajaksa počeli su u ponedeljak i nastavljeni pred početak utakmice na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Grčke

 

Navijači Ajaksa bakljama su udarili po policiji, koja je uletela među njih u nameri da ih zaustavi.

Na snimcima na društvenim mrežama vidi se žestoka tuča i krvave glave, kao i navijač AEK-a koji je uleteo na atletsku stazu sa molotovljevim koktelom, koji je bacio pravo u navijače Ajaksa.

Fotografije i snimci huliganskog rata na tribinama obilaze planetu, a momenat u kojem navijači AEK-a bacaju Molotovljev koktel ka pristalicama Ajaksa šokirao je sve. Samo pukom srećom niko nije stradao.

 

 

 

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija