• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2018

13:42

(FOTO) RIMSKI FAŠISTI VREĐALI SERGEJA! Navijači Lacija ponizili srpskog reprezentativca

Fudbal

(FOTO) RIMSKI FAŠISTI VREĐALI SERGEJA! Navijači Lacija ponizili srpskog reprezentativca

Podeli vest

Nimalo prijatna poruka navijača Lacija Sergeju Milinković Saviću našla se na jednom baneru u blizini stadiona "Olimpiko" u večeri kada je rimski klub ponovo prosuo bodove

Srpski reprezentativac posle izvrsne prošle sezone ove nije na prepoznatljivom nivou bez obzira na to što je dobio daleko unosniji ugovor i mnogo bolje uslove.

To je zasmetalo navijačima Lacija, koji to ni ne kriju, pa su u subotu uveče kada je Lacio u devetom minutu nadoknade izgubio dva boda protiv Sampdorije na baneru napisali "Milinković Ciganin".

Foto: printscreen

 

Ta kvalifikacija je prepoznatljiva kod Italijana kojom žele da omalovaže balkanske narode, pa je svojevremo Siniša Mihajlović nazvan ovim pogrdnim imenom, a nedavno ju je i Danijele De Rosi irekao kada je ušao u verbalni klinč sa napadačem Juventusa Marijom Mandžukićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 5 godina

Pa dali ima vecih cigana od italijana? Ovo konstatujem bez ikakvog vredjanja Romskog naroda, vec konstatujem kao karakternu osobinu... italijani to i znaju pa tako vredjaju druge narode koji su vislji, plavlji, atraktivniji fizicki od njih... to im je kompleks vise vrednosti.... nazivali su Sinisu Mihajlovica ciganom a on covek visok, plav, zgodan, pravi slaven.....a mrzeli su ga jer im je jebavao zene i italijanke suoer modele gde god je stigao... a sto se tice Milinkovica videlo se na SP da je on kanta i da ne vredi te pare ni blizu ali italijani leru novac kroz transfera pa im to dodje tako kako je

Sima

pre 5 godina

Pitajte ljude iz sela S.Mihajlovica opste je poznato da je poreklom Rom!Samo sto Sinisa nerado govori o tome...

Pedro

pre 5 godina

Nije istina da je Cigan, otac mu je čisti Srbin, Bogdan se zvao, a mama je Mađarica.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija