• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2019

11:50

BEOGRAD ŽELI FINALE LIGE ŠAMPIONA 2025. godine?

Fudbal

BEOGRAD ŽELI FINALE LIGE ŠAMPIONA 2025. godine?

Podeli vest

Beograd želi organizaciju finala Lige šampiona, jednog od najvažnijih sportskih događaja na planeti, 2025. godine

Kako Kurir navodi srpska prestonica će konkurisati za organizaciju najvažnije klupske utakmice na Starom kontinentu.

Očekuje se da nacionalni stadion bude završen do trenutka podnošenja kandidature 2022. godine. Kako siti izvor ističe adut Srbije u ovoj trci biće naši ljudi dobro pozicionirani u organima UEFA. Nadu podstiče i činjenica da je Superkup Evrope odigran u Skoplju, a finale Lige Evrope u Bukureštu, kao i da desetogodišnji plan UEFA predviđa da ovaj region dobije organizaciju finala Lige šampiona.

Izgradnja nacionalnog stadiona trebalo bi da bude započeta krajem ove godine u Surčinu, a za njegovu izgradnju Vlada Srbije će izdvojiti 150.000.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija