• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2019

19:42

POL SKOLS PREUZIMA OLDAM! Čuveni vezista Junajteda novi menadžer engleskog niželigaša

Fudbal

POL SKOLS PREUZIMA OLDAM! Čuveni vezista Junajteda novi menadžer engleskog niželigaša

Podeli vest

Jedan od najboljih vezista Mančester junajteda na prelazu između dva veka Pol Skols postaće novi menadžer engleskog niželigaša Oldama i tako se upustiti u novi životni poziv

Po okončanju fudbalske karijere Skols je postao jedan od suvlasnika engleskog Salford sitija pa se zbog eventualnog sukoba interesa njegova promocija u Oldamu odužila zbog čekanja na potvrdu vodećih ljudi u Fudbalskoj asocijaciji Engleske.

Skols će tako prvi put postati samostalni menadžer jednog kluba, a prethodno iskustvo koje je imao bila je saradnja sa Rajanom Gigsom u Mančester junajtedu, nakon smene Dejvida Mojesa 2014. godine.

Skols je celu profesionalnu karijeru proveo u Junajtedu za koji je igrao od 1993. do 2011, da bi se potom vratio iz penzije i odigrao još 21 utakmicu tokom sezone 2012/2013.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija