• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

13:18

"BOMBA" U MADRIDU! Dušan Tadić SRUŠIO Real, pa mu našao novog trenera?

Fudbal

"BOMBA" U MADRIDU! Dušan Tadić SRUŠIO Real, pa mu našao novog trenera?

Podeli vest

Bivši predsednik fudbalskog kluba Real Madrid Ramon Kalderon kaže da je Portugalac Žoze Murinjo prvi izbor za trenera i da je sa njima već kontaktirano

Trener Reala Santjago Solari je pod velikim pritiskom zbog loših rezultata, posebno posle dva uzastopna poraza od Barselone i poraza od 1:4 od Ajaksa, posle kojeg je Real eliminisan u osmini finala Lige šampiona, u kojoj je branio titulu.

- Predsedniku Reala Florentinu Peresu je potrebna 'bomba' kako bi smirio navijače i spreman je da pozove Murinja, jedinog trenera kojeg poštuje. Ne sumnjam da je Murinjo prvi izbor predsednika. Razgovarano je sa njim prethodnih nedelja. Takođe i kada je Zinedin Zidan otišao. Murnjo je tada bio u Mančester junajtedu i rekao da nije pravo vreme za povratak, ali možda je sada slobodan", rekao je Kalderon - preneo je "Skaj".

Foto: reuters

 



Murinjo je 2013. godine otišao iz Reala, a prošle nedelje je rekao da je polaskan navodima da je uprava tog kluba zainteresovana za njega. Navijači Reala su sinoć protiv Ajaksa uzvikivali Murinjovo ime.

Mislim da postoje velike šanse da Murinjo bude na klupi sledeće sezone - dodao je bivši predsednik Reala.

Upitan o drugim mogućim kandidatima, Kalderon je pomenuo trenera Totenhema Maurisija Poketina.

- Pričaju o njemu. Ali, biće mnogo reči o tome narednih dana pošto navijači ne mogu da prihvate ovakvu situaciju. Prošlo je tri ili četiri meseca tokom kojih smo žalili zbog onoga što smo planirali za tim - naveo je Kalderon.

Foto: reuters

 



Posle 26 kola u Primeri Real je treći na tabeli sa 48 bodova. Barselona ima 60 bodova na prvom mestu, a Atletiko Madrid je drugi sa 53.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija