• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

17:51 >> 17:41

(VIDEO) CRVENO-BELA FEŠTA U LUČANIMA! Majstor Marin overio rekord Zvezde!

Fudbal

(VIDEO) CRVENO-BELA FEŠTA U LUČANIMA! Majstor Marin overio rekord Zvezde!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Mladosti u Lučanima sa 3:1 i tako izjednačili rekord od 50. utakmica bez poraza u domaćem šampionatu. Potez utakmica svakako je pogodak Marka Marina

Šampion Srbije bez većih problema stigao je do nove pobede i tako nastavio pohod ka odbrani titule prvaka. Meč u Lučanima usledio je samo četiri dana nakon 159. večitog derbija i remija sa Partizanom, ali su izabranici Vladana Milojevića imali pravi odgovor.

Poveli su gosti već u 15. minutu kada je Radivojević skrivio jedanaesterac, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran je bio Ben i doveo crveno-bele u prednost.

Nastavila se inicijativa Zvezde, pokušavao je Boaći, ali se njegov partner u napadu odlično snašao i u 29. minutu duplirao prednost. Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima jer je samo pet minuta kasnije Mirko Ivanić skrivio jedanaesterac, ali je šut Bojoviću skinuo Zoran Popović.

Golman Zvezde bio je najzaslužniji što se na odmor otišlo sa dva gola prednosti za crveno-bele. U nastavku utakmice domaći su krenuli na sve ili ništa i već u 55. minutu im se isplatila inicijativa jer se Pejović iskupio za promašaj.

Međutim, sav trud ekipe iz Lučana poništio je Marko Marin pravom majstorijom u 70. minutu kada je iz slobodnog udarca pogodio mrežu nemoćnog Rosića. Nemac je tako stavio tačku na meč, a Zvezda se u Beograd vraća sa izjednačenim rekordom od 50. utakmica bez poraza u domaćem prvenstvu. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 1:3 (0:2)

Strelci: Bojić u 55. minutu za Mladost - Ben u 15. minutu (penal),  Pavkov u 29. minutu, Marko Marin u 70. minutu za Zvezdu

Mladost: Rosić - Šatara, Sinđić (od 34. Bojović), Andrić, Leković - Pejović, Dimić, Tumbasević, Pavlović, Bojić - Radivojević

Crvena zvezda:  Popović, Stojković, Milunović, Babić, Gajić, Ben, Jovančić, Ivanić, Marin - Boaći (od 61. Jirka) , Pavkov

Tok meča:

93. minut - Kraj meča! Crvena zvezda je u Lučanima overila 50. utakmicu bez poraza!

90. minut - Odlična prilika za goste. Pokušao je Jirka, ali lopta ide pored gola.

83. minut - Inicijativa domaćih. Fudlbaleri Mladosti u ovim momentima diktiraju tempo, lopta je uglavnom u njihovom posedu.

79. minut - U odličnoj šansi našao se Pavkov nakon dodavanja Bena, ali je napadač šutirao preko gola.

76. minut - Prilika za Bojića. Ostao je sam napadač domaćih, ali siguran je Popović.

70. minut - KAKAV GOL MARKA MARINA! Vezista je izveo slobodan udarac sa nekih 25 metara, a lopta nakon što je zakačila obe stative završava u mreži!

61. minut - Prva promena u redovima Zvezde. Iz igre izlazi Boaći, a na terenu je Erik Jirka. Nije baš reprezentativac Gane zadovoljan što mora ranije van terena.

58. minut - Nalet domaćih u prvih 15 minuta nastavka. Pokušavaju da ponovo ugroze gol Popovića, ali ne uspevaju da upute udarac.

55. minut - GOOOOL! Bojić smanjuje na 1:2! Nakon kornera odlično se snašao fudbaler domaćih i donekle se iskupio za promašen penal.

48. minut - Prva prilika za Zvezdu u nastavku. Marin je centrirao, a Bojić umalo prevario svog golmana i postigao autolog. Crveno-beli su izveli korner, ali nije bilo većih problema za domaće.

46. minut - Upravo je počelo drugi deo igre.

Poluvreme! Zvezda je sigurnom igrom uspela da prvo preko Bena (penal) stigne do prednosti koju je kasnije udvostručio Pavkov. Golman šampiona Srbije Zoran Popović potrudio se da crveno-beli na odmor odu sa dva gola prednosti jer je odbranio jedanaesterac Bojoviću.

45. minut - Još jedan sumnjiv ofsajd. Ovoga put Marin se našao u nedozvoljenoj poziciji. Teško je proceniti da li su crveno-beli oštećeni jer stadion u Lučanima nije baš najbolje pokriven kamerama.

40. minut - Oslobodili su se domaći pritiska i sada pokušavaju da pre poluvremena smanje rezultat.

36. minut - BRANI POPOVIĆ! Golman Zvezde nije dozvolio Bojoviću da se upiše u strelce.

35. minut - PENAL ZA MLADOST! Mirko Ivanić je krivac!

34. minut - Postigao je gol Boaći, ali je poništen zbog ofsajda.

34. minut - Menja trener Milovanović. Umesto Uroša Sinđića u igri je Milan Bojović.

29. minut - PAVKOV! Napadač duplira vođstvo crveno-belih! Odlično se snašao visoki centarfor u šesnaestercu domaćih i uputio neodbranjiv šut. Zvezda vodi 0:2.

 

 

25. minutu - Nakon starta domaćih ostao je na travi Marko Marin. Ipak, nije u pitanju ništa ozbiljno pa će vezista nastaviti igru.

20. minut - Nakon vođstva gostiju, smirila se situacija na terenu, ali se uglavnom i dalje igra na polovini Mladosti.

15. minut - Vode crveno-beli. Siguran sa bele tačke bio je Ben.

14. minut - PENAL ZA ZVEZDU! Oboren je Filip Stojković! Radivojević je zaradio žuti karton!

12. minut - Nova prilika za Zvezdu. Ričmond Boaći nije uspeo na pravi način da zahvati loptu. 

9. minut - Prvi šut u okvir gola. Pripretio je Milan Pavkov, ali oprezan golman domaćih.

5. minut - Gosti su odlučno ušli u ovaj meč. Već na početku meča konstantno diktiraju tempo i pokušavaju da ugroze gol Rosića. Nekoliko centaršuteva nije stiglo do napadačkog dvojca šampiona Srbije.

1. minut - Već nakon 30 sekundi prva prilika za Zvezdu. Nakon dodavanje El fardu Bena, Ričmond Boaći šutira pored gola.

1. minut - Utakmica u Lučanima je upravo počela. Početni udarac izveli su gosti.

14.51 - Na klupi za rezerve su Zečević, Jevremović, Markoski, Pešić, Ristić, Jovanović i Bojović u ekipi Mladosti, odnosno Branko Jovičić, Miloš Vulić, Dejan Joveljić, Erik Jirka, Vujadin Savić i Aleksa Vukanović kod Beograđana!

15.42 - Crveno-beli na ovom meču jure rekord generacije koju je sa klupe predvodio Slavoljub Muslin - 50 utakmica u ligi bez poraza!

15.41 - Trener Vladan Milojević je promešao karte, a od starta na terenu su i Pavkov i Boaći.

15.40 - Dobar dan i dobro došli na blog posvećen utakmici Zvezde i Mladosti, posle večitog derbija šampion Srbije je na novom izazovu.

BORJAN IPAK MORA NA PAUZU! Poznato koliko će crveno-beli biti bez prvog golmana!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija