• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

01:15

DAJTE MU VEĆ JEDNOM TAJ UGOVOR! Čovek koji je okrenuo Junajtedovu sezonu za 360 stepeni - Ole Gunar Solskjer!

Fudbal

DAJTE MU VEĆ JEDNOM TAJ UGOVOR! Čovek koji je okrenuo Junajtedovu sezonu za 360 stepeni - Ole Gunar Solskjer!

Podeli vest

Trener Mančester junajteda uradio je ono što ni najveći fanatici ovog kluba nisu mogli da sanjaju za vreme Murinjove vladavine. Plasirao se sa ekipom u četvrtfinale Liga šampiona i to posle poraza od 2:0 kod kuće u prvom meču

Norveški stručnjak došao je tihu u Englesku. Mnogi su mu već pisali otkaz na kraju sezone, gledali su na njega kao na prolazno rešenje. Ipak, ono što on radi na "Teatru snova" može se nazvati umetnost. Uspeo je od luzerske ekipe, da napravi donekle i šampionsku, iako (još uvek) nisu osvojili nijedan trofej, momci iz Junajteda zaista tako igraju - šampionski.

- Vera u mojim igračima, u ovom timu, to je ono što sam želeo da vidim kod njih večeras. Počeli smo fantastično, planirali smo da postignemo prvi gol, ali nismo ga baš očekivali posle dva minuta igre. To nam je i otvorilo utakmicu, želeli smo još golova. Uvek postoji sumnja i strah kod penala. Igrao sam Ligu šampiona s Moldeom protiv Bazela pre nekoliko godina, moj igrač je promašio šut i ispali smo. Večeras mi se vratilo - rekao je Solskjer nakon velikog uspeha.

Vratilo mu se, zaista. Skromni Norvežanin osvajao je sa Junajtedom Ligu šampiona i tačno zna kakav je osećaj podići "ušati" pehar. Njegovim golom u produžecima pobeđen je Bajern u finalu davne 1999. godine. Uvek je bio izmena koja rešava stvari. Ovog marta ponovo je osetio tu veliku radost, makar na kratko. Ili je možda najavio neko novo čudo? Ko zna.

NEJMAR POBESNEO! Sramota, od*ebite svi!

HEROJ JUNAJTEDA! Rašford: Penal? Bilo je važno ostati hladan!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 5 godina

Izvinite na primedbi, ali kaže se - "Okrenuo je igru za 180, a ne 360 stepeni", jer 360 stepeni je pun krug i nakon toga se nalazite na potpuno istom mestu sa koga ste krenuli, a 180 stepeni je suprotna pozicija od one na kojoj ste se nalazili na početku. Hvala na prostoru

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija