• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

01:15

DAJTE MU VEĆ JEDNOM TAJ UGOVOR! Čovek koji je okrenuo Junajtedovu sezonu za 360 stepeni - Ole Gunar Solskjer!

Fudbal

DAJTE MU VEĆ JEDNOM TAJ UGOVOR! Čovek koji je okrenuo Junajtedovu sezonu za 360 stepeni - Ole Gunar Solskjer!

Podeli vest

Trener Mančester junajteda uradio je ono što ni najveći fanatici ovog kluba nisu mogli da sanjaju za vreme Murinjove vladavine. Plasirao se sa ekipom u četvrtfinale Liga šampiona i to posle poraza od 2:0 kod kuće u prvom meču

Norveški stručnjak došao je tihu u Englesku. Mnogi su mu već pisali otkaz na kraju sezone, gledali su na njega kao na prolazno rešenje. Ipak, ono što on radi na "Teatru snova" može se nazvati umetnost. Uspeo je od luzerske ekipe, da napravi donekle i šampionsku, iako (još uvek) nisu osvojili nijedan trofej, momci iz Junajteda zaista tako igraju - šampionski.

- Vera u mojim igračima, u ovom timu, to je ono što sam želeo da vidim kod njih večeras. Počeli smo fantastično, planirali smo da postignemo prvi gol, ali nismo ga baš očekivali posle dva minuta igre. To nam je i otvorilo utakmicu, želeli smo još golova. Uvek postoji sumnja i strah kod penala. Igrao sam Ligu šampiona s Moldeom protiv Bazela pre nekoliko godina, moj igrač je promašio šut i ispali smo. Večeras mi se vratilo - rekao je Solskjer nakon velikog uspeha.

Vratilo mu se, zaista. Skromni Norvežanin osvajao je sa Junajtedom Ligu šampiona i tačno zna kakav je osećaj podići "ušati" pehar. Njegovim golom u produžecima pobeđen je Bajern u finalu davne 1999. godine. Uvek je bio izmena koja rešava stvari. Ovog marta ponovo je osetio tu veliku radost, makar na kratko. Ili je možda najavio neko novo čudo? Ko zna.

NEJMAR POBESNEO! Sramota, od*ebite svi!

HEROJ JUNAJTEDA! Rašford: Penal? Bilo je važno ostati hladan!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 5 godina

Izvinite na primedbi, ali kaže se - "Okrenuo je igru za 180, a ne 360 stepeni", jer 360 stepeni je pun krug i nakon toga se nalazite na potpuno istom mestu sa koga ste krenuli, a 180 stepeni je suprotna pozicija od one na kojoj ste se nalazili na početku. Hvala na prostoru

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija