• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

11.03.2019

07:15

DARKO KOVAČEVIĆ PRONAĐEN KRVAV! Sportski direktor "orlova" doživeo peh!

Fudbal

DARKO KOVAČEVIĆ PRONAĐEN KRVAV! Sportski direktor "orlova" doživeo peh!

Podeli vest

Najbliže komšije sportskog direktora fudbalske reprezentacije Srbije Darka Kovačevića (45) napravile su dramu u nedelju rano ujutro plašeći se da je bivši fudbaler doživeo ozbiljne povrede. Nekoliko ljudi iz zgrade na Novom Beogradu u kojoj stanuje nekadašnji fudbaler Crvene zvezde videle su tragove krvi koji su vodili sve do vrata Kovačevićevog stana. Odmah su pozvali policiju, plašeći se da se dogodilo nešto strašno.

Na svu sreću, ispostavilo se da je direktor FSS povredio ruku po povratku iz grada. Policiji je, kako su nam kasnije ispričale njegove komšije, objasnio da je sam kriv za povredu, da ona nije teže prirode i da nema potrebe da interveniše hitna pomoć.

Korektan

Delovalo je da se tek vratio iz izlaska, ali je bio korektan i ljubazan s policijom
Izvor Informera

 

Sumnjali na provalnike

Jedan od komšija, koji je insistirao na anonimnosti, kaže da je pomislio na najgore kad je video trgove krvi ispred Kovačevićevog stana.

- Prvo mi je palo na pamet da ga je neko napao, da su mu upali provalnici, lopovi. Svi znaju da je on bivši sportista, a tragove krvi pred vratima video sam rano ujutro. Darko je inače uzoran komšija i vrlo prijatan čovek. Odmah sam pozvao policiju, a nisam se usuđivao ni da pokucam na vrata i uđem u stan. Policajci su odmah došli, a laknulo mi je kad im je Darko otvorio vrata, mada sam video da ima tragove krvi po ruci i na glavi. Ispostavilo se da je imao povredu šake, ali da nije ništa ozbiljno, pa su i policajci odmah otišli - kaže komšija.

Naš sagovornik kaže da je Kovačević izgledao pripit, ali nije bio neprijatan.

- Moguće je da se Darko vratio iz nekog izlaska ili iz kafane, tako je delovalo. Međutim, ljubazno je razgovarao sa policijom. Oni su mu ponudili da dođe lekarska ekipa da mu previje ruku i pomogne, ali je on odbio - kaže jedan od komšija bivšeg fudbalera.

Problemi sa srcem

Kovačevića su često pratili različiti pehovi i nesreće tokom života. Svakako najteži događaji u životu su mu smrt oca, majke i brata. On je 2009. godine morao da prekine fudbalsku karijeru zbog problema sa srcem. Doktor u Olimpijakosu tada mu je otkrio zakrčenje glavne srčane arterije, zbog čega je Darko morao na operaciju u San Sebastijan. Više se nije vraćao aktivnom igranju fudbala.
Dok je igrao za Sosijedad, imao je problem i s Ahilovom tetivom, zbog koje svojevremeno nije mogao da se osloni na nogu. Iz FSS juče nisu želeli da se oglašavaju povodom informacije da je Kovačević nađen krvav i da je imao manju povredu.
 

Ćerku mu optužili da je izazvala udes

Pre nepune dve godine Darko Kovačević bio je u centru pažnje u Grčkoj, kada su pojedini mediji u toj zemlji objavili da je njegova ćerka Stela pod dejstvom alkohola izazvala udes u Atini. Četiri osobe su bile povređene, a porodica Kovačević je danima bila pod strahovitim pritiskom.
Darko je odmah ponudio svaku vrstu pomoći svim povređenima, ali je sve vreme oštro demantovao da je njegova ćerka kriva za udes.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija