• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2019

14:32

(FOTO) KATALONCI, ISKULIRAJTE MALO! Pike neće da toleriše uvrede na račun Španije

Fudbal

(FOTO) KATALONCI, ISKULIRAJTE MALO! Pike neće da toleriše uvrede na račun Španije

Podeli vest

Fudbaler Barselone Đerer Pike kritikovao je navijače Katalonije, koji su u priljateljskom meču protiv Venecuele pevali pogrdne pesme na račun Španije, na čijoj teritoriji se ova pokrajina nalazi

Pike je nastupao za Kataloniju, ali nije želeo da se solidariše sa navijačima koju su nizali uvrede na račun države čiji su i dalje zvaničan deo.

- Tražio sam poštovanje od navijača, jer ne želim da tolerišem nedostatak respekta prema drugim državama. Dobro je kada neko dođe da te podrži, a ne da iskazuje mržnju prema drugima - poručio je Pike.

Osim Pikea, od poznatih lica u ponedeljak uveče su za Kataloniju nastupali Mark Bartra, Martin Montoja, Oriol Romeu, Aleks Vidal i Bojan Krkić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija