• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2019

20:28

GLASINE UMEJU DA PREVARE! De Brujne imao pogrešnu sliku o Sterlingu, nećete verovati za šta ga je smatrao!

Fudbal

GLASINE UMEJU DA PREVARE! De Brujne imao pogrešnu sliku o Sterlingu, nećete verovati za šta ga je smatrao!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Kevin De Brujne rekao je da je imao skoroz pogrešno mišljenje o saigraču Rahimu Sterlingu kada je ovaj dolazio iz Liverpula na "Etihad"

Belgijanac je o reprezentativcu Engleske mislio da je umišljena zvezda i arogantan čovek, ali se ubrzo razuverio kada je video da je reč o drugačijoj osobi.

Pre nego što sam došao u Siti, nisam znao šta da očekujem od momka zvanog Rahim Sterling. Nisam mislio da je on loša osoba, samo su mediji u Engleskog Sterlinga predstavili kao arogantnog momka ili kako bi oni to nazvali - se***a - rekao je De Brujne za engleske medije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija