• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

09:11

(VIDEO) OSTAO JE U ŠOKU! Kako je navijač Sitija saznao BOLNU ISTINU o eliminaciji!

Fudbal

(VIDEO) OSTAO JE U ŠOKU! Kako je navijač Sitija saznao BOLNU ISTINU o eliminaciji!

Podeli vest

Tako je to kad sa stadiona izađeš ranije... Ovaj navijač Mančester sitija nije znao da njegov tim nije uspeo da prođe Totenhem u Ligi šampiona, istinu je saznao na bolan način

Ah, taj VAR... Posle gledanja snimka sudija je poništio gol Mančester sitiju, a ovaj navijač to nije znao. Doživeo je potpuni šok kada je davao izjavu posle utakmice.

TADIĆ POSLE VELIKOG USPEHA ZA INFORMER: Možemo do evropske titule!

Kada ga je TV reporter presreo za komentar i saopštio mu da je klub za koji navija eliminisan iz LŠ usledilo je veliki šok:

Totenhem će u polufinalu igrati protiv Ajaksa, a navijačima Sitija ne ostaje ništa drugo nego da se nadaju titulu u Premijer ligi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija