• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

17:51

NIJE SAMO LACIO! Lazović na ceni, hoće ga još jedan klub iz Italije!

Fudbal

NIJE SAMO LACIO! Lazović na ceni, hoće ga još jedan klub iz Italije!

Podeli vest

Naš reprezentativac Darko Lazović igra najbolju sezonu od kako je stigao u Đenovu. Dobre igre daleko se čuju, a nakon Lacija još jedan klub je pokazao interesovanje za odličnog ofanzivca

Kako piše TorinoGranata.it, Lazović se nalazi na radaru Torina koji već uveliko sprema prvu ponudu za našeg reprezentativca. Međutim, "bikovima" neće biti lako da osiguraju potpis Srbin jer se za njegove usluge interesuje i Lacio, ali i Đenova ima želju da ga ostavi u klubu.

(VIDEO/FOTO) ZAVIRITE U RONALDOVU GARAŽU! Ne biste verovali koliko koštaju Kristijanove ZVERI!

Kao jedan od najstandardnijih igrača Grifona, Lazović je do sada bio veoma finansijski potcenjen na Marasiju. Njegov ugovor je iznosio samo 400.000 evra po sezoni što ga ne svrstava ni među 10 najplaćenijih u timu. A na terenu je bio jedan od nezamenjivih i četvrti po ukupnoj minutaži. 

Torino već u svojim redovima ima Adema Ljajića koji je na pozajmici u Bešiktašu, Sašu Lukića, Vanju Milinković Savića (pozajmica u Akoliju), a nekada je trener ovog kluba bio Siniša Mihajlović koji je očigledno posadio "pelcer" dovođenja igrača sa ovih prostora.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija