• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

07:10

SVET FUDBALA ZAVIJEN U CRNO! Reči Rejesovog bivšeg saigrača će RASPLAKATI SVE!

Fudbal

SVET FUDBALA ZAVIJEN U CRNO! Reči Rejesovog bivšeg saigrača će RASPLAKATI SVE!

Podeli vest

Svet fudbala je u šoku zbog tragičnog odlaska Hoze Antonija Rejesa... Od bivšeg saigrača oprostio se i Sesk Fabregas

- Moj prvi veliki prijatelj u svetu fudbal, moj cimer, koji je uvek spavao sa uključenom klimom iako je napolju minus deset. Skroman momak koji je uvek imao osmeh na licu, veliki čovek i fenomenalan fudbaler. Danas nisam mogao da se probudim na gori način. Nikada neću zaboraviti tebe i tvoju porodicu, primili ste me u kuću na moj prvi Božić u Engleskoj, kada sam bio sam i imao 16 godina - napisao je Fabregas.

 

 

Njegova bila je baš emotivna.

- Nikada neću zaboraviti naše teniske mečeve pre treninga. Naša konekcija na terenu je takođe bila specijalna. Uvek sam govorio da si jedan od najvećih talenata u fudbalu i znam da sam bio u pravu. Pre dva dana sam pričao o tebi u jednom intervjuu, možda je to bio znak, ko zna, da te upamtim, prijatelju moj. Nikada te neću zaboraviti, mi te nikada nećemo zaboraviti. Zauvek u našim srcima. Počivaj u miru Hose Antonio Rejse. Mnogo te volim - napisao je Fabregas.

TRAGEDIJA U ŠPANIJI! Bivši fudbaler Reala i Sevilje Hoze Antonio Rejes nastradao u saobraćajnoj nesreći!

Od Rejesa su se oprostili mnogi bivši saigrači, kao i navijači.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija