• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2019

13:50

MILKO, TEŠKO ĆE TI TO PROĆI! Đurovski predložio ideju kako da Zvezda i Partizan zajedno uđu u Ligu šampiona

Fudbal

MILKO, TEŠKO ĆE TI TO PROĆI! Đurovski predložio ideju kako da Zvezda i Partizan zajedno uđu u Ligu šampiona

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana Milko Đurovski važe za nekog koga poštuju navijači oba kluba i u skladu sa tim, bez obzira na veliku buru koju je njegov transfer izazvao na leto 1986. godine, voli oba tima sa Topčiderskog brda

On je posetio Partizan na pripremama na Pohorju, a u izjavi srpskim novinarima naveo je model kako da dva najveća srpska kluba sarađuju na putu do Lige šampiona.

Nema šanse

 Bez obzira na uslove, ne bih prešao u Humsku u današnje vreme. Zar da dođe neko kući da me prebije?

Milko Đurovski

- Razumem da se navijači ne gotive, ali rukovodioci Zvezde i Partizana bi trebalo da se međusobno pomažu. U smislu, evo Zvezda je igrala Ligu šampiona i zar joj nije bilo u interesu da dva igrača prosledi Partizanu, pa da joj se crno-beli priključe u istom takmičenju narednog leta, ili za koju sezonu? Da Srbija, na osnovu onih koeficijenata, dobije dva predstavnika. Kod nas su to nepremostive prepreke. U inostranstvu nisu. Kao da smo u glavi ograničeni. Nažalost, ne gledamo opšte dobro, naslađujemo se porazima ovog drugog. To moramo da menjamo - naveo je Đurovski.

(VIDEO) VULETIĆ POTVRDIO: Marković prodat Olimpijakosu za milion i po evra uz procente od naredne prodaje!

On je istakao da se danas ne bi odlučio na prelazak iz Zvezde u Partizan samo zato što je atmosfera u društvu toliko naelektrisana da bi verovatno bio prebijen.

Bez obzira na uslove, ne bih prešao u Humsku u današnje vreme. Zar da dođe neko kući da me prebije? A tad mi niko ništa nije rekao. Osetio sam poštovanje. Sve je posledica vaspitanja. Kad vidim Mocu ili Pižona – ustanem. Starije igrače smo cenili. I nas su poštovali. Danas niko nikog ne zarezuje - rekao je mlađi od dvojice braće Đurovski pa napravio paralelu sa prošlim vremenima:

Da se ne lažemo, bilo je frke na tribinama i u bivšoj Jugi. Kad sam sa Zvezdom gostovao u Briselu ili sa Partizanom u Menhengladahu viđao sam na tribinama žene i decu, porodičnu atmosferu, dok je kod nas i tih godina bilo tuča, psovanja, dranja. Kako nije bilo? Izubijali su se ovi sa severa i juga, motkama, bokserima, nekim lancima. Razlika je u tome što su tad navijači poštovali fudbalere. Da danas pređem u Partizan svašta bi bilo - rekao je Milko.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija