• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2019

12:53

(VIDEO) JANG BOJS JE IŠAMARAO AJNTRAHT I KRISTAL PALAS, ali Zvezda pamti 2004. i pobedu od 3:0!

Fudbal

(VIDEO) JANG BOJS JE IŠAMARAO AJNTRAHT I KRISTAL PALAS, ali Zvezda pamti 2004. i pobedu od 3:0!

Podeli vest

Crvena zvezda je dobila potencijalnog rivala u plej-ofu za Ligu šampiona. Ako prođe Kopenhagen poslednja prepreka ka Ligi šampiona biće Jang Bojs

Potencijalni prvi meč između najboljih timova Švajcarske i Srbije igraće se u Bernu 20. avgusta. Crvena zvezda će moći da računa na veliku podršku sa tribina, jer postoji velika srpska populacija u Švajcarskoj.

Jang Bojs je prošle godine bio učesnik Lige šampiona. Bili u grupi sa Juventusom i Valensijom.  Najbolji igrač Jang Bojsa je bivši igrač Partizana i reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani.  Ali, muči ga povreda pa je pitanje da li će biti spreman za potencijalni okršaj sa Zvezdom.

"Mladi momci" u novu sezonu ulaze oslabljeni. Kevin Mbabu i Đibril Sou su za 18,2 miliona evra otišli u Volfzburg, odnosno Ajntraht. Sa druge strane, došao je iz Liona Pereira, 22-godišnjeg veznjak, Špilman iz Tuna za dva milina evra, dok je 500.000 manje Švajcarce koštao Siero iz Frajburga, dok su iz Grashopersa doveli Cezigera.

NIJE LOŠE, MOGLO JE I BOLJE! Zvezda u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa!

SPEKTAKL NA KLIK TV! Crvena zvezda - Kopenhagen UŽIVO! Samo ukucajte KLIK i pošaljite sms na 5500! 

Crvena zvezda i Jang Bojsi su stari znanci kada su u pitanju evropska takmičenja. Sastali su se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2004. godine. Crvena zvezda je slavila u Beogradu sa 3:0, dok je u revanšu bilo 2:2 uz dva gola Nikole Žigića. 

Na pripremama, Jang Bojs je pobedio Ajntraht sa 5:1, i to kada su igrali naši Gaćinović i Kostić. Posle toga je pao i Kristal Palas sa 2:0, kada je Luka Milivojević odigrao ceo meč za Engleze. U šampionatu imaju dve pobede protiv Lugana 2:0 i Ksamaksa 1:0, dok su odigrali 1:1 protiv Serveta.

Pre dve godine je Partizan igrao protiv Jang Bojsa i pobedio u Beogradu sa 2:1, dok je u Švajcarskoj bilo 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija