• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

12:10

PROVOKACIJA! HRVAT PONIŽAVA ZVEZDU: Prosek su! Kod kuće su sjajni, a u GOSTIMA SU DOBIJALI "PORCIJE" prošle sezone!

Fudbal

PROVOKACIJA! HRVAT PONIŽAVA ZVEZDU: Prosek su! Kod kuće su sjajni, a u GOSTIMA SU DOBIJALI "PORCIJE" prošle sezone!

Podeli vest

Kopanhegen je sa bele tačke izbegao poraz u Beogradu od Crvene zvezde (1:1) uz prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Danski predstavnik nije iz igre šutnuo u okvir Borjanovog gola, ali hrvatski internacionalac Karl Bartolec kaže da je srpski šampion prosečan tim. 

- Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa sa dva lica, mnogo su bolji na svom terenu, nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni, kao što su Marin i Ben. Ostali su prosek! U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle sezone u Ligi šampiona da su kod kuće sjajni. Igrali su odlično protiv Liverpula i Napolija, ali su u gostima dobijali "porcije". Analizirali smo ih sa Helsinkijem. Takođe su kod kuće na "o-ruk" nešto napravili. U revanšu su drugačija ekipa - rekao je Bartolec za Sportske novosti.

PARTIZANU VIŠE PARA DIREKTNO OD DRŽAVE, ZVEZDI POSREDNO! Vučić objasnio kako država pomaže "večitima" i poručio da će navijati za crno-bele protiv Malatije!

STRAŠAN UDARAC ZA ZVEZDU! Bez Pavkova u nastavku evropskih kvalifikacija!

Bartolev kaže da je video poruke sa severne tribine, ali nije znao šta piše.

- Video sam da su imali neke poruke, ali nikada nisam učio ćirilicu da bih pročitao. Nije me ni zanimalo šta piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje mišljenje. Kada sam ušao u igru malo su zviždali, međutim nije bilo strašno. Verovao sam da će biti gore.

ZVEZDA DRASTIČNO OŠTEĆENA! Radoman bez dlake na jeziku: Portugalac sudio na štetu crveno-belih!

Kaže da je atmosfera bila sjajna.

- Super. Na tribinama se bilo oko 45.000 ljudi. Malo su nas izviždali ali nije bio nikakav problem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija