• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

12:24

DEFINITIVNO! Jang Bojs bez glavnog igrača protiv Zvezde, ali crveno-beli drhte zbog kamerunskog golgetera

Fudbal

DEFINITIVNO! Jang Bojs bez glavnog igrača protiv Zvezde, ali crveno-beli drhte zbog kamerunskog golgetera

Podeli vest

Više nema dileme! Fudbaleri Jang Bojsa definitivno će biti lišeni pomoći iskusnog napadača Gijoma Ora, koji neće uspeti da se oporavi do srede kada je na programu prvi duel plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde

Crveno-beli ipak nemaju previše razloga za spokoj pošto će šansu od prvog minuta sigurno dobiti kamerunski napadač Žan Pjera Nsame, strelac četiri gola iz isto toliko kola u švajcarskom šampionatu.

"VEČITI" DOBILI SUDIJE ZA PLEJ-OF! Holanđanin sudi Zvezdi u Bernu, Kasai na centru u Humskoj!

 

Jasno je da je najbolji u tandemu sa Orom, ali pre dve godine protiv CSKA je pokazao da može i sam da bude dovoljno produktivan bez obzira što ne obiluje velikim iskustvom u evropskim mečevima.

Ta utakmica je bila lekcija koliko sam daleko od najveće scene. Sada je naša šansa, ovo je prilika za sve, da se plasiramo u Ligu šampiona i da skupimo još iskustva. Mnogo će pomoći ono što smo naučili prošle godine - rekao je Kamerunac pred duel protiv Zvezde.

ZVEZDINE MUKE PRED JANG BOJS! Šanse da zaigra Ben se mere u promilima, Kanjasa muči list

Strelac 35 golova u 90 mečeva u domaćim takmičenjima, ali nikada u Evropi, poručio je da je timska igra najveći adut Jang Bojsa.

Moramo da budemo skromni, mi nemamo velike igrače, ali imamo tim, to smo pokazali u Zagrebu prošle godine. Naše jedinstvo je ključ i to će odlučiti i ovog puta - rekao je Nsame.

MUKU MUČI ZVEZDA, ALI ŠTA TEK REĆI ZA JANG BOJS! Crveno-beli sigurno bez dvojice, Švajcarci ne mogu da računaju na tri ključna igrača!

Meč između Zvezde i Jang Bojsa igra se u sredu od 21 sat u Bernu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija