• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

11:03

DOLAZAK NA UTAKMICU JE POZITIVNA STVAR! Poznati doktor otkrio dalje korake u Mihinom lečenju!

Fudbal

DOLAZAK NA UTAKMICU JE POZITIVNA STVAR! Poznati doktor otkrio dalje korake u Mihinom lečenju!

Podeli vest

Povratak srpskog trenera Siniše Mihajlović na teren, u meču Verone i Bolonje (1:1), u trenutku kada se leči od leukemije, dobar je znak na putu ka oporavku, ali je u ovoj situaciji neophodan veliki oprez, smatra poznati italijanski doktor Sante Tura

Tura, bivši direktor Instituta u Bolonji gde se leči Mihajlović, kaže da je Srbin pokazao snagu što je otputovao u 145 kilometara udaljeni grad kako bi vodio svoje igrače na startu Serije A.

- Činjenica da su mu doktori dali dozvolu znači da postoji pozitivan odgovor organizma. Jasno je da će, kao i svaki pacijent koji je napustio bolnicu, morati da poštuje određe stvari. Biće praćeno sve - rekao je Tura, a prenosi "Medijaset".



Tura dodaje da bolest i dalje mora da se drži pod kontrolom.

- Sigurno je da u ovom stanju mora da prođe barem još jedan tok lečenja i zato sledi hospitalizacija, odnosno verovatno je rešenje transplatacija koštane srži. Medicina je napredovala ovih godina, lako je naći donora, jer je dovoljno 50 odsto kompatibilnosti - poručio je on.

Kako su preneli italijanski mediji, Mihajlovićev dolazak u Veronu iznenadio je fudbalere Bolonje kako bi im ispunio obećanje, dato pre 40 dana kada je krenuo sa lečenjem. 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija