• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

15:48

NE ŽELIM DA ME DECA GLEDAJU OVAKVOG! Miha otvorio dušu: Izgubio sam kosu i mnogo kilograma zbog hemoterapija

Fudbal

NE ŽELIM DA ME DECA GLEDAJU OVAKVOG! Miha otvorio dušu: Izgubio sam kosu i mnogo kilograma zbog hemoterapija

Podeli vest

Legenda srpskog fudbala i trener italijanske Bolonje Siniša Mihajlović bori se sa opakom bolešću zbog koje je već više od 40 dana u bličkom krevetu na hemoterapijama

Siniša je otvorio dušu nakon završene hemoterapije. Pre nekoliko dana vodio je Bolonju sa klupe protiv Verone i oduševio ceo svet.

Još jednom je pokazao Miha da je veliki borac i da se bori kao lav sa opakom bolešću. Otkrio je čemu je razmišljao u tom periodu, ali i šta je poručio porodici. 

OVO MOŽE SAMO MIHAJLOVIĆ, NEUNIŠTIV JE! Siniša OPET hoće na klupu Bolonje!

TRENER BOLONJE ČINI SVE DA SE IZLEČI OD AKUTNE LEUKEMIJE! Doktor Kavo: Mihajlović poštuje sve savete lekara!

Tokom hemoterapije nije želeo da ga porodica posećuje jer veliki borac (lav!) kakav jeste ne želi da ga vide dok je ranjen.

- Izgubio sam kosu i mnogo kilograma zbog hemoterapija i ne želim da me deca gledaju ovako u ovom izdanju. Zamolio sam porodicu da me ne posećuje dok sam u ovom stanju -  rekao je Mihajlović.

 

 

Jedna želja će mu ostati zauvek neuslišena, jedna od onih rana koje se nikada ne zaleče.

- Voleo bih da mogu još jednom da zagrlim pokojnog oca, koji je u mom odsustvu , u 69. godini, preminuo od raka pluća. S druge strane majka me i dalje gleda istim pogledom kao kad sam bio mali. Ona ne govori italijanski, moja deca malo znaju srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu, vidim poglede među njima i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav - izjavio je on. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17