• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2019

11:52

(VIDEO) HAOS - MILETIĆ LUPIO ŠAMAR BORJANU, PA NASRNUO NA PANKOVA! Tuča na derbiju koja vam je promakla

Fudbal

(VIDEO) HAOS - MILETIĆ LUPIO ŠAMAR BORJANU, PA NASRNUO NA PANKOVA! Tuča na derbiju koja vam je promakla

Podeli vest

Ne stišava se bura posle posle 161. večitog derbija u kojem je Partizan pobedio Crvenu zvezdu 2:0 golovima Sume i Tošića

Crveno-beli su besni zbog poništenog gola pri rezultatu 0:0, dok ljudi iz Sudijske komisije FSS, bio regularan. Bilo je burno i na samom terenu, tokom utakmice. 

NAVIJAČI BESNI ZBOG DERBIJA, PREKIPELO IM! "Delije" poslale oštru poruku upravi Zvezde

 

Suma se posle pogotka okrenuo ka severu gde su navijači Zvezde. To je razbesnelo Borjana, koji je prišao da mu objasni neke stvari, da ne sme da slavi ispred severa. Ali, stvorila se gužva  gde je bilo nekoliko igrača, a u toj gužvi je najratoborniji bio Nemanja Miletić, koji je lupio šamar Borjanu.

To je iz pozadine video Radovan Pankov, koji se zaleteo na Miletića, a bek crno-belih je uhvatio štopera Zvezde za vrat. Na sreću, bilo je i prisebnih igrača na obe strane, pa su ratoborni pojedinci ubrzo smireni i meč je nastavljen.

ČISTKA POSLE DERBIJA! Milojević menja pola tima za Voždovac!

(VIDEO) ZVEZDAŠI BESNI! Partizanu je u 154. derbiju priznat gol iz IDENTIČNE SITUACIJE kao kod Milunovićevog pogotka!

 

Epilog svega bio je da je Srđan Jovanović kaznio žutim kartonima Sumu i Borjana kao pokretače incidenta.

Pogledajte snimak incidenta. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 4 godine

A MILETIĆU CRVENI? I NEKA KAŽU DA NE NAVIJA ZA PARTIZAN.

Maksi

pre 4 godine

Suma na svom stadionu moze da slavi bilo gde,nije na Rajka pa da mu prilazi ovaj Borjan

tadija64ZEMUN

pre 4 godine

mozda sudija nije video,ali se zato pregledaju snimci sutradan,pa sudijska komisija kazni aktere,po pravilniku,a i sudiju takodje zato sto nije video ,a za to je placen,tako se radi u normalnim zemljama,pa neretko se dobiju kazne vise utakmica ne igranja,ili sudjenja

Milovan 2

pre 4 godine

Partizan nema svoj stadion, to je stadion Vojske Srbije koji je bespravno dodeljen Partizanu. Drugo Suma je provocirao navijače što nije dozvoljeno, samo proslavljanje gola napuštanjem terena se kažnjava žutim kartonom provociranje protivničkih navijača se takođe kažnjava žutim kartonom. Borjan je dobio žuti karton za napuštanje terena. Za udaranje igrača u lice Nemanja Miletić je morao dobiti direktan crveni karton. Setimo se da je ranije Zdjelaru progledano kroz prste namernog i brutalnog udaranje laktomu lice.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija