• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

10:31

PREDSEDNIK VUČIĆ O UČEŠĆU VEČITIH U EVROPI: Zvezda nije imala šansu, Partizan je bio odličan!

Fudbal

PREDSEDNIK VUČIĆ O UČEŠĆU VEČITIH U EVROPI: Zvezda nije imala šansu, Partizan je bio odličan!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u jutarnjem programu na Tv Pink, između ostalog, dotakao se teme srpskog fudbala, Crvene zvezde i Partizana.

On je rekao da Zvezda nije imala nikakvu šansu, za razliku od Partizana, koji je igrao odlično.

To vam je kao kad mladi igrač Zvezde nauči da posle utakmice izjavi kako nismo iskoristili svoje šanse, a nismo imali ni šansu da stvorimo šansu - rekao je Vučić dodajući da je Partizan igrao odlično.

NISAM TUŽAN, BESAN SAM! Umar Sadik u neverici posle meča u Hagu!

ON PRVI NAPUŠTA ZVEZDU! Evo ko je na "Marakani" već spakovao kofere!

 

- Nismo imali šansu ni da napravimo šansu, za razliku od Partizana koji je igrao odlično do 80. minuta - rekao je Vučić, a onda se ubacio Sarapa sa komentarom: "Velika šteta", pa je predsednik nastavio:

- Velika šteta. Igrali su izvanredno. Nisam pratio sve, ali Partizan je igrao izvrsno do 80. minuta. Nažalost -  rekao je Vučić i dodao:

- Ja sam to iskoristio (izjavu fudbalera Zvezde Njegoša Petrovića) kao metaforu, suština je u tome da političari kažu: "E, ovo je predizborni budžet". I onda se pitate "Šta je to predizborni?". Ne razumem... I onda shvatite da ti ljudi pojma nemaju, da ne znaju ni šta bi vam rekli - rekao je Vučić u jutarnjem programu TV Pink. 

KATASTROFA ZA SRPSKI FUDBAL! Evo koliko predstavnika ćemo imati u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ZBOGOM 15. MESTO!

U ŠOKU! Zdjelar: Neverovatno kako smo primili golove!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17