• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

10:52

ULICE SU PUSTE, NISMO JOŠ TESTIRANI! Srpski golman progovorio o stanju u Španiji!

Fudbal

ULICE SU PUSTE, NISMO JOŠ TESTIRANI! Srpski golman progovorio o stanju u Španiji!

Podeli vest

Marko Dmitrović, golman španskog prvoligaša Eibara i reprezentacije Srbije, trebao je ovog vikenda sa ekipom da gostuje Real Madridu, ali silom prilika nisu ni otputovali

Zbog pandemije koronavirusa sport je stao i u Španiji.

- Srećom nismo otputovali, jer se fudbaleri Reala nalaze u izolaciji, i ko zna kakve je sve posledice mogao da donese naš međusobni duel. Iz takmičarskog ugla gledano, nama je, u nastojanju da se izborimo za opstanak, ponestalo snage. Izgubili smo u dva poslednja meča, pa nas je novog posrtanja spasao virus korona - kazao je za Novosti Dmitrović.

DELIO SAM BAZEN SA IGRAČEM KOJI IMA KORONAVIRUS! Luka Jović OTKRIO šta se dešava u Realu!

(VIDEO) DMITROVIĆ AKTER NEVIĐENE TUČE! Sevale PESNICE u Španiji, golmana ulovili u mrežu pa nasrnuli na njega!

 

Igrači su dobili nekoliko slobodnih dana.

- Četiri dana smo dobili "voljno", uz preporuku da što manje izlazimo kako bismo izbegli kontakte. Neka posebna testiranja nismo imali, alI to ne znači da nećemo, jer virus može da "odleži" i da ima reakciju tek za nekoliko dana. Ako se ustanovi da nema povišene temperature kod mene i svih ostalih u klubu, mislim da bismo već od utorka mogli da treniramo.

FUDBAL U SRBIJI POD KORONOM! Čukarički i Vojvodina do boda, TSC nastavio po starom!

AU, ŠTA JE ČOVEK URADIO! NAJVEĆI KADA JE NAJPOTREBNIJE! Ronaldo je ljudina! Ostaćete bez TEKSTA!

 

Srpski golman opisao je kakva je atmosfera u Eibaru.

- U Eibaru je većina stanovništva virus shvatila maksimalno ozbiljno. Oblast Baskije kojoj pripadamo druga je po zaraženosti u Španiji. Ulice su puste, iako je grad već nekoliko dana obasjan suncem, što je idealno za šetnju. Prodavnice su pune, za razliku od sportskih objekata. Ipak, bitno je da se rešimo virusa, pa će nam znatno lakše pasti i gostovanje Realu - poručio je Dmitrović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija