• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

08:12

BIO NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Turski golman pobedio koronu, a njegova supruga otkrila ŠTA POMAŽE U BORBI!

Fudbal

BIO NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Turski golman pobedio koronu, a njegova supruga otkrila ŠTA POMAŽE U BORBI!

Podeli vest

Turski golman Ruštu Redžber bio je u veoma lošem stanju, ali je pobedio koronavirus

U jednom trenutku mu je čak i život bio ugrožen, na sreću, bio je jači od opakog virusa. Njegova supruga Isil otkrila je na Instagramu kako se bori protiv ovog zlog virusa.

- Ruštuovi rezultati testova su negativni i hvala bogu na tome. Telo dobija imunitet protiv virusa i u pacijentima koji su izlečeni formiraju se antitela nakon lečenja. Takav pacijent više nije zarazan - napisala je Isil.

LEGENDARNOM TURČINU BOLJE! Čuveni golman se oporavlja od korone!

(VIDEO) PRESLATKO! Sin francuskog fudbalera je već OPASAN GOLGETER! Golman meda je NEMOĆAN!

 

Redžberova supruga je otkrila i način na koji se lekari bore protiv korona virusa.

- Potrebno je da pacijenti budu pod stalnim nadzorom lekara, ali je važno i dati im adekvatne lekove. Tamiflu i Hidroksihlorohin kao antiviralne lekove, i Azitromicin kao poseban tip antibiotika. Tu je i obavezna doza od 1.000 miligrama vitamina C - napomenula je Isil, a potom isztakla da je važna preventiva:

- Svaki dan udišite svež vazduh, spavajte minumum osam sati, pijte tri litara vode, limun sa toplom vodom, hranite se dobro, sa puno voća, ako nemate drugih namirnica u kući. Ostanite zdravi - poručila je Isil Redžber.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija