• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2020

23:30

(VIDEO) HAOS U ITALIJI! Huligani izašli na ulice, nastala je opšta tuča!

Fudbal

(VIDEO) HAOS U ITALIJI! Huligani izašli na ulice, nastala je opšta tuča!

Podeli vest

U Italiji je održan je protest porotiv vlade te zemlje i mera koje su uvedene usled pandemije koronavirusa, a došlo je i do sukoba koji su započeli navijači i pripadnici desničarskih organizacija

Pored Milana divljalo se i u Rimu, a oglasio se i ministar sporta te zemlje Vinećenco Spadafora.

ČEKA SE NJEGOVO "DA"! Ponuda je na STOLU!

- Uništavanje grada, napad na policiju i novinare, uvrede i anti semitske poruke nisu vrednosti koje vladaju u sportu. Ipak, samo osuda ovakvog čina nije dovoljna. Neofašističke organizacije u našoj zemlji moraju da budu iskorenjene. Dodao bih i to da nasilnim navijačima nije mesto na stadionima kada oni budu ponovo otvoreni, što će se, nadam se, uskoro desiti. Uveliko radimo na pripremi uvođenja radikalnijih sankcija za izgrednike i naprednije tehnike identifikacije huligana - rekao je Spadafora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija